Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) přehled

Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13151/bmid_tri-muzi-ve-clunu-o-psu-nemluve-46i-13151.jpg 4 1129 1129

Tři muži série

1. díl >

Rozmarný příběh tří přátel, kteří se vypraví společně na několikadenní dovolenou po řece Temži, patří ke klasickým dílům světové humoristické literatury. Vyprávění je pestrou směsicí příhod a událostí, které je po dobu této svérázné výpravy potkávají na palubě jejich člunu i v pobřežních hospůdkách. Autor používá klidný, suchý humor, s jehož pomocí odhaluje lidské slabosti, návyky a zlozvyky a velebí přátelskou solidaritu a touhu po dobrodružství.... celý text

Literatura světová Humor Romány
Vydáno: , XYZ (ČR)

Three Men in a Boat (To Say Nothing of the Dog), 1889

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři muži ve člunu (o psu nemluvě). Přihlašte se a napište ho.

Modi666
předevčírem 4.5 z 5

Tuhle nádhernou knížku jsem četl již jako žák základní školy. Dodnes si pamatuji, jak se učitelka fyziky, která nám chtěla vysvětlit cosi s lany (provazy), ptala, kdo tuto knihu četl. Byl jsem jediný. Od té doby jsem ji četl mnohokrát. Je to rozhodně zdaleka nejpovedenější kniha od Jeroma Klapky Jeroma. Ty další, které napsal, se s tímto dílem nedají vůbec srovnávat. V téhle knize není jediné slovo navíc. Nádherný anglický humor ve své nejpůvodnější kráse. Harris, George, Jerome a Monmorency, nezapomenutelní hrdinové od řeky Temže.

Elea
předevčírem 3 z 5

Klasika s anglickým humorem, ale přece jen se na ní podepsala doba vzniku.

Hani77
30.12.2024 3 z 5

Některé příběhy byly zajímavé a pobavily mě, ale vzhledem k vysokému hodnocení knihy jsem očekávala víc.

Modrý a rudý, Prométheus a dalších 40 nových eknih zdarma ke stažení

30.07.2023

Lidé mají to, co nechtějí, a to, co chtějí, mají ti druzí.

Čím má kdo při oblékání méně vkusu, tím je tvrdošíjnější.

Práci mám rád, okouzluje mě. Dovedu sedět celé hodiny a dívat se na ni. Rád si ji šetřím. Při myšlence, že bych se jí měl zbavit, mi div srdce nepukne.

Kniha Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) v seznamech

v Přečtených1 626x