Tři na lásku přehled
Lenka Lanczová
Šestnáctiletá Klára se ocitá hned v několika partnerských trojúhelnících najednou: Její povrchní známost s ženatým lékařem vytváří první tíživou skutečnost, lehčí není ani její situace doma. Rodiče jsou rozvedeni, otec má novou partnerku, matka nový vztah teprve nachází... Ti tři na lásku jsou tři sourozenci, anebo také máma, bratr Ivan a Klára. Během prázdninového pobytu v kempu Brčálník však do Klářina života vstupuje sympatický Patrik. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři na lásku. Přihlašte se a napište ho.
Lanczová, kdo je víc, pokud je vám méně než 15? :-D Holčičí počteníčko, v té době nemělo konkurenci. To, že všechny její knihy a příběhy byly "na jedno brdo", bylo úplně jedno. :-D
No tak Klára....by asi nebyla moje kamarádka. A tyto knihy taky nejsou úplně můj žánr, ani na ně nemám správný věk. Ale když člověk chce přečíst něco oddechovějšího (člověk nemůže číst jen Orwella) je to fajn
Kniha Tři na lásku v seznamech
2019 | Těžká noc |
2014 | Život na ostro |
2013 | Dvakrát dospělá |
1997 | Znamení Blíženců |
2009 | Pošeptej po větru |
Taková klasika, na nadcházející léto úplně stačí. Dříve by mě kniha bavila asi více, ale i tak splnila svůj účel.