Natálie: Nový bráška přehled
Michaela Fišarová
Třídnice 4. B série
< 4. díl
Zpěvačka třídní kapely Bloudy z boudy Natálie má problémy. Trápí ji, že je tlustá (ale jenom trošku!), takže jí tatínek zakazuje sladkosti. Je zamilovaná do Pavla, jenže zjistí, že ten chodí s Janou! A do toho všeho do rodiny přibývá malý nevlastní bráška… Knižní série Třídnice 4. B se atraktivní formou dotýká radostí i strastí současných dětí včetně netradičních rodinných uspořádání (střídavá péče, dvě maminky, adoptované dítě a podobně). Jednotlivé díly lze číst jak postupně jeden po druhém, tak i samostatně.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Natálie: Nový bráška. Přihlašte se a napište ho.

Moc hezký díl ze série Třídnice 4.B. Krásný dojemný sourozenecký vztah, který je ukázán na neúnavné pomoci Natálky novému bráškovi se začleněním do rodiny. Nechybí ani ostatní hlavní hrdinové ze třídy, s nimiž se hodně pobavíme. Přečetli jsme doma všichni celou sérii, moc doporučujeme!

Kniha děti velmi milým a nevtíravým způsobem “vychovává, což považuji u dětských knih za nejdůležitější. A autorce se to na tématu vody velmi krásně podařilo! Dojemný vztah Natálie a jejího mladšího nového brášky. Děkujeme za celou sérii Třídnice 4.B!
Kniha Natálie: Nový bráška v seznamech
v Mé knihovně | 4x |
2012 | ![]() |
2017 | ![]() |
2020 | ![]() |
2019 | ![]() |
2015 | ![]() |
Zatím poslední díl ze série o čtvrté B. Mně knížky přišly moc k chuti, mám přečteny všechny, kromě prvního dílu, který u nás v knihovně chybí. Tleskám paní spisovatelce, s jakou chutí a jakým způsobem se pustila do popisování dětských problémů, se kterými se setkáváme stále častěji. A bohužel se vždy nejedná o úsměvné situace.