Pierot / Na krev přehled
Petr Sagitarius
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí. Trujkunt není jen zajímavým místem, kde lidé hovoří originálním nářečím „po naszymu“, je také prostorem, kde dochází k vraždám, které řeší svérázný vyšetřovatel major Roman Saran. Spolu s novou parťačkou Karolínou zvanou Muška pátrá na Třinecku a Jablunkovsku po sériovém vrahovi mladých žen. Rozpolcený historický Těšín – Cieszyn je kulturním centrem regionu, zároveň však místem časté trestné činnosti. Ohrožení svých blízkých i kolegů ze strany tamního podsvětí řeší malý sporý blonďák tvrdě a nekompromisně. Teče krev…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pierot / Na krev. Přihlašte se a napište ho.
Razovitá detektivka, razovité postavy. Díl od dílu lepší a major Saran by měl být na každém oddělení. Zapamatovatelný hlavní hrdina! Těším se na další díl této povedené série.
Autora mi doporučila kamarádka, vůbec jsem o něm nevěděla a byla by to velká škoda, protože píše opravdu skvěle a ještě je z našeho kraje :-) sérii si určitě přečtu celou a od začátku. Doporučuji.
Knižní novinky (34. týden)
23.08.2021
Kniha Pierot / Na krev v seznamech
2020 | Trujkunt |
2021 | Klasztor / Návrat |
2023 | Krysta |
2021 | Pierot / Na krev |
2022 | Zahrada / Rest |
Tak tenhle díl docela slabota. Sprosté a o ničem. A to mi jako ty výrazy nevadí, též používám... Ale nevím. Nějak mi to celé nesedlo.