Tvář mojí dcery přehled

Tvář mojí dcery
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356461/bmid_tvar-moji-dcery-opU-356461.jpg 4 283 283

Televizní reportérce Simone Porterové byla před osmnácti lety unesená půlroční dcerka Helena. Byť si Simone i její manžel Matt po této obrovské ráně dokázali postupně znovu vybudovat společný život, bolest z utrpěné ztráty je nikdy neopustila. Pak se však po všech těch letech zničehonic objeví mladá žena jménem Grace a tvrdí, že má o Heleně informace. Může jí Simone důvěřovat? A kdo vůbec Grace je? Dívka zmizí stejně nečekaně, jako se objevila – a Simone se pouští do zoufalého pátrání. Čím více se přibližuje k pravdě, tím větší nebezpečí jí hrozí. Před osmnácti lety přišla o dítě. Přijde při jeho hledání i o život? Dotisk v roce 2018... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

The Girl You Lost, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvář mojí dcery. Přihlašte se a napište ho.

Pavlína2019
22.01.2025 5 z 5

Rozhodně doporučuji!

potmesily_host
03.10.2023

Co může být horšího než ztráta dítěte? Čtení této knihy. Doporučuji přečíst první kapitolu, je nadějná. A pak knihu zavřít. Bude jen hůř.

sassy4
12.07.2023 4 z 5

(SPOILER) Kniha dobrá a námet tiež. Aj keď trošku neuveriteľná. Reakcie Simone ako matky, ktorá prišla o dieťa, mi občas pripadali nedostatočné. Záver ma ale prekvapil. Myslela som si, že štvrtý člen party bude kolega. Koniec mi pripadal dosť depresívny, až zbytočne. Mohlo to s Grace nakoniec dopadnúť dobre, aspoň by to trošku zmiernilo temný a ponurý príbeh. Navyše, Simone si zaslúžila dobrý koniec, najmä po tej obrovskej zrade.

Knižní novinky (15.1. - 28.1.)

15.01.2018

Kniha Tvář mojí dcery v seznamech

v Mé knihovně285x

2017  80%Tvář mojí dcery