Loupež v Safariparku přehled
Julia Boehme
Týna a Pony série
< 6. díl
Prožijte další vzrušující dobrodružství s Týnou a jejím milovaným poníkem. Napínavý příběh se odehrává v Safariparku, kde se začnou ztrácet zvířata. Podaří se zloděje odhalit? Vše se dozvíte v novém titulu z vaší oblíbené edice Týna a Pony.
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2011 , Fragment (ČR)Originální název:
Zwei Ponys auf Verbrecherjagd, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Loupež v Safariparku. Přihlašte se a napište ho.
Poslední z příběhů malé Týnky a její kamarádky Jitky a jejich ponících Ponym a Draumurem. Tentokrát chytaly zloděje, který kradl v Safariparku zvířata. Vše dobře dopadlo. Určitě další knihy, které mohu doporučit svým malým čtenářkám.
Tenhle příběh byl super, napínavý, plný akce, poutavý a hlavně jsme pořád chtěli vědět, co bude dál, takže byla knížka přečtená během pár dnů.
Kniha Loupež v Safariparku v seznamech
2003 | Rozpustilá opička |
2010 | Nerozluční přátelé |
2005 | Čtyřnohý zachránce |
2004 | Nejchytřejší poník na světě |
2005 | Poník k zulíbání |
Tento poslední díl je o tom jak Týna a Jitka s poníky Ponym a Draumurem chytily zloděje,který ukradl Gorylí mládě, krajtu a papoušky. Za pomocí lasa se kterým se naučily zacházet v Ponyclubu kam přišel Billy Blue a naučil je to na představení. Vše dobře dopadlo zloděj byl chycen, zvířata,která utekla také byla odchycena a vrácena zpět do Safariparku mimo jedné zebry ta se zaběhla k poníkům ta ukradená zvířata gorylí mládě i krajta a i papoušci byli zachráněni a vrátili se zpět do Safariparku.