Nerozluční přátelé přehled

Nerozluční přátelé
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34138/nerozlucni-pratele-34138.jpg 4 85 85

Týna a Pony série

1. díl >

Příběh devítileté Týny o její lásce k poníkům. Kniha je určena dětem (převážně dívkám) mladšího školního věku. Valentýna se s rodiči přestěhovala z Prahy do Hradiště, kde maminka dostala práci v místním safari. Týna hrozně ráda jezdí na ponících a tak uvítala, že má jízdárnu hned za domem. Celé prázdniny chodila do jízdárny, kde si oblíbila poníka Ponyho. Jednoho dne se však stala ošklivá nehoda, Ponyho srazilo auto.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Fragment (ČR)

Lou + Lakritz - Ein Pony mit Dickkopf, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nerozluční přátelé. Přihlašte se a napište ho.

nikca1994
06.07.2024 5 z 5

Tuhle knihu jsem dostala když jsem byla malá a moc se mi líbila. Hezký začátek série Týny a Ponyho a jejich dobrodružství. Krásný obrázky jak na obale tak i v knize. Přesto, že jsem starší tak se mi pořád moc líbí. Doporučuji všem kdo mají rádi koně.

jarkaska
28.03.2024 5 z 5

Tu to knihu jsem objevila v knihovně. Pro ty, kdo mají rádi zvířata a to hlavně koně. Vřele doporučuji. Knihy jsou již téměř dvacet let staré, ale tomu nic nebrání si je přečíst i dnes.

Barabora
06.05.2021 5 z 5