Ukradené myšlenky přehled

Ukradené myšlenky
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/409598/bmid_ukradene-myslenky-1s8-409598.jpeg 4 42 42

Muž nenávistně pozoruje spisovatelku Rinu Kramerovou během jejího autorského čtení. Každé její slovo v něm probouzí hněv. Oloupila ho, přivlastnila si jeho myšlenky. Už dlouho ji sleduje. Navštíví ji v jejím idylickém venkovském sídle v Toskánsku a ubytuje se u ní. Vydává se za neškodného rekreanta, ve skutečnosti je ale odhodlán ji zničit. Rina nemá tušení, co má ten podivný host za lubem. A když konečně pochopí, jaké nebezpečí jí hrozí, je už příliš pozdě.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr

Und draußen stirbt ein Vogel, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ukradené myšlenky. Přihlašte se a napište ho.

Janík511
13.07.2023

Odkladam, po 100 stranách mě to vůbec nebaví.

SilvieSisinka
17.03.2021 3 z 5

Měla jsem problém se do knihy začíst.Bavilo mě až posledních 100 stranek.Vubec mě nebavili kapitoli s farářem,farou atd.
Prokletá krev od autorky byla skvělá,ale tahle kniha mě neoslovila.

lištička123
04.12.2020 1 z 5

Po dvou knížkách od této autorky jsem opět čekala výbornou knihu a ta bohužel nepřišla. Bylo to trochu zklamání. Jako by toto psal někdo jiný. Jak už tady někdo psal, i já si myslím, že téma se dalo zpracovat lépe. Je mi líto.

Knižní novinky (19. týden)

05.05.2019

Kniha Ukradené myšlenky v seznamech