Ulice Kobylek přehled

Ulice Kobylek
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511106/bmid_ulice-kobylek-Eqc-511106.jpeg 4 22 22

Strhující kriminální drama odehrávající se ve fiktivním městě, přesně však zrcadlící poměry středních vrstev současné americké společnosti. Investiční poradce Patrick, který před časem přišel o dceru, nemůže v noci spát a jezdí autem po předměstí. V ulici Kobylek srazí velkého černého psa, který mu skočil pod kola. Skoro nic se mu nestalo, ale Patricka, který vystoupil a šel se na něj podívat, kousne do nohy. Patrick zjistí, že incidentu přihlíží nějaký muž. Druhý den se ukáže, že v domě u místa nehody někdo zabil mladou dívku. Probíhal tam večírek a účastníci upadnou do podezření. Který z nich je na vině, a co když to nebyla úkladná vražda? Šokující odhalení nabídnou až poslední strany tohoto suverénně odvyprávěného příběhu.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Argo

Locust Lane, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ulice Kobylek. Přihlašte se a napište ho.

Heli20
06.11.2023 4 z 5

Škoda toho závěru. Jinak velice čtivé a napínavé. Hodně jsem fandila Alici. Naopak Celie a celá její rodina vrchol hnusu, ale bohužel, takový je často reálný život.

vnimatkrasu
04.09.2023 4 z 5

Pomalu plynoucí story, výborná atmosféra maloměsta, twisty až v samotným závěru. Amidon je vypsanej borec, žádná spotřební thrillerová rychlokvaška s křestním jménem Rachel nebo Melissa. K úplný dokonalosti mu schází snad jen krapet vyšší tah na bránu. A když dojde na vliv sociálních sítí, je znát, že v nich coby sedmdesátník trochu plave. Naštěstí to o nich není. Je to o psychologii: a ta je skvělá.

senora
17.07.2023 5 z 5

Je to výborné, trochu detektivní, trochu drama. Překvapuje mě, že nikdo nepřirovnává tuto knihu k Sedmilhářkám, tou atmosférou mi to připomíná a několikrát jsem si na to vzpomněla. Není to tedy stejné, jen stejné prostředí.
Za mě výborná kniha, lehce se čte a témat k zamyšlení také spousta.

Kniha Ulice Kobylek v seznamech

Stephen Amidon