Umění psychické ochrany přehled
Judy Hall
Každý, kdo pracuje s jinými lidmi a otevírá jim vědomí, potřebuje jednoduché techniky, s jejichž pomocí se bude moci bezprostředně uzavřít a chránit. V této knize najdete základní a vysoce praktické prostředky psychické ochrany, vhodné pro skupiny i jednotlivce. Jsou to ověřené a vyzkoušené techniky - některé jsou staré tisíce let, jindy jsou to techniky jedenadvacátého století. Všechny se dají naučit velmi rychle: uvidíte, že se stanou samozřejmou a rutinní součástí vašeho života. Meditujete anebo jakkoli jinak usilujete o rozšíření svého vědomí? Jste terapeuty nebo léčiteli? Využíváte auto-hypnotických nahrávek? Přicházejí k vám lidé se svými problémy? Býváte věčně unavení nebo zmítaní beznadějí? Trpíte přemírou emocí? Postihují vás často různé nehody? Jestliže je vaše odpověď na kteroukoli z těchto otázek kladná, pak je pravděpodobné, že se potřebujete psychicky chránit.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2003 , PragmaOriginální název:
The Art of Psychic Protection, 1996
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění psychické ochrany. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavá kniha, ale hodlám si jí přečíst ještě jednou protože jsem ji četla tak nějak ve spěchu ..
Určitě velmi zajímavá kniha - jenom jsem se musela stále ptát - proč vynakládat tolik energie na svoji psychickou obranu, když stačí pouze útokům nevěnovat pozornost.. Ale to je pouze můj úhel pohledu. Na konci mě velmi zaujaly vizualizace..
Kniha Umění psychické ochrany v seznamech
psychotronika, parapsychologie psychohygiena duševní zdraví
2006 | Kameny od A do Z |
2010 | Karma vztahů |
2003 | Umění psychické ochrany |
2012 | Karma z minulosti |
2009 | Kameny 2 od A do Z |
Určitě doporučuju. Prostředků, jak se učit psychické obraně je tam spousta, takže si každý najde to svoje:)