Umění života po japonsku přehled
Jo Peters
Na stránkách této knihy najdete tajemství každodenní spokojenosti a klíč k bohatému, radostnému a uvědomělému způsobu života. Je mnoho způsobů, jak se můžete při hledání klidu a štěstí inspirovat japonskou kulturou, a tato knížka vám napoví, jak na to.
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2021 , LingeaOriginální název:
Art of Japanese living, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění života po japonsku. Přihlašte se a napište ho.
Oddechová knížka, ze které sálá klid, jemnost, jednoduchost a krása. Už první věty vás donutí zpomalit nebo se dokonce úplně zastavit. Je tu spousta inspirace ať už něco zkusit vyrobit, upravit, naaranžovat nebo nahlédnout z jiného úhlu. A to za to stojí!
Hledání smysluplného způsobu života - ikigai - ,umění spatřovat krásu v nedokonalosti, kincugi, lesní terapie, čajový obřad, sonda do japonského domova nebo ochutnání japonské kuchyně, umění hospodařit s penězi či neobyčejný zážitek koupele v termálních pramenech - to vše lze najít v této knize, jejíž přečtení probudí chuť a zájem o hlubší poznání japonské kultury a této neobyčejné země vůbec.
Kniha Umění života po japonsku v seznamech
Neurazí ani nenadchne. Autorka si vyzobává z japonské kultury to, co se jí líbí a hodí, což ale zákonitě neberu jako něco špatného. Výsledkem je graficky pěkná kniha, co vám ale toho zas tolik nepředá. Pro seznámení se s japonskou kulturou vyhovující.