Zrodenie přehled

Zrodenie
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416166/bmid_zrodenie-QHq-416166.jpg 4 332 332

Ľúbostný trojuholník, ktorý pretrvá večnosť... Ako sa to všetko začalo... Píše sa rok 1864 a v Amerike zúri vojna Severu proti Juhu. Sedemnásťročný Stefan Salvatore však zvádza vlastný boj. Je zasnúbený s dievčaťom, ktoré nemiluje, a zaľúbi sa do záhadnej Katherine. Je to zvodná krásavica, no má jedno temné tajomstvo... Stefanove denníky vychádzajú z populárneho televízneho seriálu, ktorý inšpirovala séria románových bestsellerov. Odhaľujú, čo sa v skutočnosti stalo medzi Stefanom, Damonom a Katherine – a ako sa vlastne začal ľúbostný trojuholník Upírskych denníkov.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)

Origins, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrodenie. Přihlašte se a napište ho.

L.Ady
29.09.2022 3 z 5

Musím říct, že jsem tuto knihu četla pár let zpět, a jakožto fanynka upířích deníků, jsem samozřejmě byla nadšená za další "pokračování". Je zajímavé se dozvídat minulost bratrů Salvatorových a Katherine :).

Sammy.Boy
26.03.2022 4 z 5

Karty jsou rozdané! První polovina knížky je spíš seznamovací a docela se táhne, ale od okamžiku, kdy se do Vás upíří tesáky zakousnou a nepustí, tak se příběh začne rozvíjet očekávaným směrem a skvěle navnadí na pokračování. Popis samotného ZROZENÍ byl skvělý, vrněl jsem blahem!

Ešína
25.07.2021 2 z 5

Za mě trochu slaďárna, takže k dalším dílům se možná nedostanu. Ale i tak se četla rychle.

Kniha Zrodenie v seznamech

upíři magie horory pro mládež

Lisa Jane Smith
americká, 1965