Tajomstvá přehled
Lisa Jane Smith
Upíří deníky / Upírske denníky série
Fell's Church sa čím ďalej viac začína podobať na mesto duchov. Meredith odhalí hrozné tajomstvá vo svojej minulosti a Damon sa vyberie do Temného rozmeru, aby sa stal opäť upírom. Nešťastnou náhodou so sebou vezme aj Bonnie, ktorej sa pomocou hviezdnej gule podarí odhaliť veľké tajomstvo kitsune...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajomstvá. Přihlašte se a napište ho.
Bože, to je taková pí*ovina. Nic horšího jsem snad nikdy v životě nečetla (a to už jsem pár braků do rukou dostala), dokonce ani předchozí díly nebyly AŽ tak moc hrozný.
Opravdu nesmysl. Autorka jen vzala chaos, co má v hlavě, a přenesla ho na papír. A to je ještě hezky řečeno.
Odpad všech odpadů tohle.
Autorka mi přijde hodně zmatená, že neví co vlastně od celé série chce. Věci tam hází tak, jak jí přijdou na mysl a už se nad nimi nepozastavuje, že třeba nedávají smysl.
Kniha Tajomstvá v seznamech
pro dospívající mládež (young adult)
Rozporuplné pocity... Na jednu stranu mi příběh připadá víc a víc chaotický, občas něco nedává smysl. Na druhou stranu mě tento díl bavil víc než některé předešlé, a to možná právě kvůli tomu chaosu - protože se alespoň něco děje.