Mesačná pieseň přehled
Lisa Jane Smith
Upíří deníky / Upírske denníky série
Nový školský rok začína pre Elenu naozaj skvele - život so Stefanom je krajší než kedykoľvek predtým, všetkých svojich priateľov má pri sebe a zdá sa, že aj Damon sa konečne zmenil. Keď sa však zrazu začnú zo školy strácať študenti, rýchle sa šíri panika. Podarí sa im ochrániť jeden druhého? Zlo je všadeprítomné a môže zaútočiť odkiaľkoľvek a na kohokoľvek.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mesačná pieseň. Přihlašte se a napište ho.
Začátek knihy mě nebavil. Znovu jsem měla sto chutí knihu zaklapnout, ale řekla jsem si, že si přečtu celou sérii, a tak také učiním. Po nějaké době se stal příběh zajímavý, čtivý, ale Damon pro mě bude vždy první.
Kniha Mesačná pieseň v seznamech
upíři romantika pro dospívající mládež (young adult)
Skrýt reklamy
Když se mi kniha dostala do rukou, trochu jsem se zděsila, má téměř 400stran, což z ní činí zatím nejtlustší díl. Říkala jsem si, že pokud děj bude nudný a stupidní jako některé předchozí, tak to bude docela utrpění přečíst.
Ale kniha mě strašně mile překvapila. Četla se moc dobře a během jednoho dne jsem přečetla téměř 300 stran. I když začátek je pomalejší, rozhodně není nudný, změna prostředí sérii podle mě docela pomohla. Tohle je snad první díl, který je napínavý, opravdu čtivý a občas nevíte, co máte čekat a kde je pravda. Obdivuju sama sebe, že jsem přečetla předchozích dvanáct dílů a nevzdala to už někde u pátého. Ale pokud se i Vy prokoušete až sem, rozhodně to stojí pak za to.