Mesačná pieseň přehled

Mesačná pieseň
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/156697/bmid_mesacna-piesen-7P3-156697.jpg 4 229 229

Nový školský rok začína pre Elenu naozaj skvele - život so Stefanom je krajší než kedykoľvek predtým, všetkých svojich priateľov má pri sebe a zdá sa, že aj Damon sa konečne zmenil. Keď sa však zrazu začnú zo školy strácať študenti, rýchle sa šíri panika. Podarí sa im ochrániť jeden druhého? Zlo je všadeprítomné a môže zaútočiť odkiaľkoľvek a na kohokoľvek.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mesačná pieseň. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

Charmedka
28.06.2020 4 z 5

Když se mi kniha dostala do rukou, trochu jsem se zděsila, má téměř 400stran, což z ní činí zatím nejtlustší díl. Říkala jsem si, že pokud děj bude nudný a stupidní jako některé předchozí, tak to bude docela utrpění přečíst.

Ale kniha mě strašně mile překvapila. Četla se moc dobře a během jednoho dne jsem přečetla téměř 300 stran. I když začátek je pomalejší, rozhodně není nudný, změna prostředí sérii podle mě docela pomohla. Tohle je snad první díl, který je napínavý, opravdu čtivý a občas nevíte, co máte čekat a kde je pravda. Obdivuju sama sebe, že jsem přečetla předchozích dvanáct dílů a nevzdala to už někde u pátého. Ale pokud se i Vy prokoušete až sem, rozhodně to stojí pak za to.

h.belaiova
01.02.2020 5 z 5

Další odpočinkový díl.


Hoshi
14.03.2018 3 z 5

Začátek knihy mě nebavil. Znovu jsem měla sto chutí knihu zaklapnout, ale řekla jsem si, že si přečtu celou sérii, a tak také učiním. Po nějaké době se stal příběh zajímavý, čtivý, ale Damon pro mě bude vždy první.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mesačná pieseň v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených425x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených16x
v Knihotéce190x
v Chystám se číst114x
v Chci si koupit79x
v dalších seznamech6x