Urobila by som to zas přehled
MK Chloe
Čo sa skrýva za úsmevom krásnych dievčat v uniforme letušky, vôňa exotických korení, prach ďalekých ciest a tvrdá realita života v krajine, kde je veľa zlata – ale aj biedy a smútku ukrytých pod pozlátkou luxusu. Toto a aj pár iných zaujímavostí sa dozviete od autorky, ktorá sa prapodivnou náhodou ocitla na Blízkom východe a začala lietať pre prestížne arabské aerolínie. Príbehy, ktoré zažíva na palube lietadla, strieda s vlastnými, občas až príliš intímnymi spomienkami. Slovenka, ktorá žije a pracuje ako letuška v Spojených arabských emirátoch. Je mladá, slobodná a hľadá lásku.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Urobila by som to zas. Přihlašte se a napište ho.
Kniha na oddychove citanie, o praci letusky sa cital vela nedozvie. Co mi prekazalo je, ze Abu Dhabi je skomolene a to iste aj aerolinky Etihad, nechapem preco.
Kniha Urobila by som to zas v seznamech
Jedna z najhorších kníh, aké som kedy čítala. Čakala som, že sa z knihy dozviem niečo zaujímavé o práci letušky, no nestalo sa. Autorka sa potrebovala iba vyspovedať zo svojho ľúbostného života (ktorý mimochodom nie je vôbec zaujímavý), veľmi mi prekážalo neustále striedanie deja, v tejto knihe absolútne nemalo význam. Nikomu neodporúčam čítať tento brak.