Útěk přehled
Martina Cole
Donna Brunosová si žije jako v bavlnce a svého manžela miluje z celého srdce. Když jej soud pošle za loupežné přepadení na osmnáct let za mříže, Donna je pochopitelně zdrcena. Georgio přísahá, že se stal obětí spiknutí, a z obavy, že nepřežije kruté podmínky v nejpřísnější britské věznici, svou ženu žádá, aby mu pomohla uprchnout. Donna začne podnikat první kroky a postupně proniká do světa, o jehož existenci neměla dosud ani potuchy - do světa brutálního sexu a násilí. A čím více poznává odvrácenou stranu manželových obchodních aktivit, tím silněji začíná pochybovat o jeho nevině.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 1996 , Středoevropské nakladatelstvíOriginální název:
Jump, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Útěk. Přihlašte se a napište ho.
První třetina knihy se mi zdála zajímavá, druhá třetina nudná - nevim čím byla Donna přínosem jako prostředník při vyjednávání útěku, ale poslední třetina vše napravila, tu jsem hltala. Alan se mi líbil od začátku a předvídatelný konec mi nevadil
Nevím, mě se knížka celkem líbila. Zvláště poslední třetina byla docela napínavá. Je fakt, že hlanvní hrdinka působila trochu naivně, no ale kdyby ne, tak by půl knihy nemělo o čem být. Dostane-li se mi do rukou další knížka od autorky, tak si ji rád přečtu.
Kniha Útěk v seznamech
Kniha měla zajímavý náměť na to jak dostat manžela z vězení, ale příběh se táhnul a konec byl za mě málo dramatický.