Na rozcestí - Kolotoč nástrah se opět roztáčí (2011) | Databáze knih

Na rozcestí - Kolotoč nástrah se opět roztáčí přehled

Na rozcestí - Kolotoč nástrah se opět roztáčí
https://www.databazeknih.cz/img/books/59_/59536/bmid_na-rozcesti-kolotoc-nastrah-se-opet-BuJ-59536.jpg 3 63 63

Kdo si myslel, že se Bára konečně usadí a stane se průměrnou manželkou a matkou, je na omylu. Utekla z Ghany od despotického partnera, bojovala s úřady o své děti, prožila měsíce na psychiatrii po pokusu o sebevraždu. Až konečně našla přítele. Bára jako by však byla magnetem na problémy. Příběh navazuje na knihy Útěk z afrického pekla a Návrat do českého pekla.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na rozcestí - Kolotoč nástrah se opět roztáčí. Přihlašte se a napište ho.

Peťula91
23.11.2024 2 z 5

Ze všech tří dílů byl tento pro mě nejméně zajímavý. Autorka popisuje partnerův pobyt ve vězení, rozhovory s právními zástupci a rozmluvy u soudu.

j287
19.09.2021 5 z 5

Velmi a poutavá a napínavá kniha, která mě nutila číst pořád dále, abych zjistila jak to dopadne. Přečetla jsem všechny 3 díly a bylo mi líto, když jsem musela knihu odložit. Nehodnotím ani nesoudím jednání autorky, každopádně díky za tuto upřímnou a čtivou zpověď.

Damaj
08.02.2021 4 z 5

Na jednu stranu je Bára naivní a příliš důvěřivá, ale na druhou je velká bojovnice, která se i přes nepřízeň osudu nikdy nevzdává. Bojuje hlavně za své děti, blízké a zapomíná sama na sebe. Snad už se má v životě lépe. Moc bych jí to přála

Kniha Na rozcestí - Kolotoč nástrah se opět roztáčí v seznamech

v Mé knihovně54x