Už jsem vám to vyprávěl? přehled

Už jsem vám to vyprávěl?
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545425/bmid_uz-jsem-vam-to-vypravel.jpg 5 4 4

V těchto nečekaných memoárech, napsaných během pouhých několika měsíců v roce 2022, Sam Neill vypráví poutavý příběh o tom, jak se stal jedním z nejslavnějších světových herců a také o tom, jak spolupracoval se všemi uznávanými a oblíbenými herci od Meryl Streep až po Isabel Adjani, od Jeffa Goldbluma k Seanu Connerymu či od Stevena Spielberga až k Jane Campion. Kniha Už jsem vám to vyprávěl? je zábavná, poutavá a také velice vtipná a zajisté si ji velice oblíbíte. Je to dílo od přírody talentovaného vypravěče, který citlivě vypráví o životech druhých a s láskou a vřelostí píše i o své rodině. Pojednává také o jeho životě mimo film, a to zejména o životě v Otagu, kde založil Two paddocks, což je jeho vinice proslulá odrůdou vína pinot noir.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry
Vydáno: , Pangea

Did I Ever Tell You This?: A Memoir., 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Už jsem vám to vyprávěl?. Přihlašte se a napište ho.

FallenOne
16.12.2024 5 z 5

Sam Neill v knize říká, že jeho bratr Michael je daleko lepší vypravěc, než je on. To bych teda Michaela chtěl slyšet, protože tahle biografie se Samovi opravdu povedla! Ještě se mi nestalo, že bych četl memoáry, co by mě tolik zaujaly - vším, co se v nich píše. Jistě, kniha je i o filmech, ale také o Samově vyrůstání, názorech, pohledu na život... těšil jsem se na každou novou stránku. Vřele doporučuji!

Slůník
24.11.2024 4 z 5

Trochu mi trvalo si zvyknout na způsob vyprávění - chronologické memoáry opravdu nečekejte. Postupně se mi ta živelnost zalíbila, kniha nabídla spoustu dojemných i inspirativních momentů.

Prostě já, Bouře a běs a další knižní novinky (41. týden)

06.10.2024

Kniha Už jsem vám to vyprávěl? v seznamech

Autorovy knížky

Sam Neill
novozélandská, 1947
2024  95%Už jsem vám to vyprávěl?