Uzení přehled
Jeremy Schmid
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uzení. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Uzení v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 3x |
Kniha je hezky graficky zpracována a má pěkné fotografie na pevném kvalitním papíře. Dozvíte se jak udit, čím přikladat, co udit. Je tu opravdu vše pro začátečníky i pokročilé, kteří by si chtěli vyzkoušet něco nového.