V jámě lvové přehled

V jámě lvové
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535938/bmid_v-jame-lvove-661436e0209c1.jpg 4 137 137

UTSS Salamis série

VÁLKA S KORZÁRY VRCHOLÍ. NA OVLÁDNUTÍ JEJICH DOMOVSKÉ PLANETY ALE NEMUSÍ STAČIT ANI NEJVĚTŠÍ FLOTILA V DĚJINÁCH... Největší tajemství Korzárů bylo odhaleno a spolu s ním i souřadnice jejich domovského světa. Zatímco špionážní sondy mapují povrch cílové planety a sbírají informace pro nadcházející invazi, na hranici nepřátelského sektoru se shromažďuje největší válečná flotila v lidských dějinách. Bojová skupina složená z nejsilnějších plavidel UTF a národních flotil, doplněná loděmi sépianských spojenců, se vydává na cestu k srdci korzárské hrozby, aby s ní jednou provždy skoncovala. Korzáři však o připravované invazi vědí, skrze ovládnuté kapitány a mariňáky znají protivníkovu taktiku a nemíní svou kůži prodat lacino. Jejich plavidla se v přípravě na nevyhnutelný útok stahují k domovské planetě a spojenečtí velitelé brzy poznají, že když se vydáte do jámy lvové, ani ta nejlepší výzbroj a nejpropracovanější plány nezabrání lvům v tom, aby vám zkusili prokousnout hrdlo... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V jámě lvové. Přihlašte se a napište ho.

Mušketyrpepa
včera 5 z 5

Mně se tento díl moc líbil takže doporučuju

PastorMal13
09.02.2025 5 z 5

Výborné ukončení výborné série. V jámě lvové snad byl nejlepší díl celého cyklu, i když se kniha soustředila na jedinou bitvu. Způsob ukončení příběhu byl dle mého názoru poměrně nečekaný, ale rozhodně uvěřitelný. Škoda jen, že kniha nebyla delší. No snad se někdy dočkáme nějakého dalšího pokračování ve stejném universu.

špulo
16.01.2025 5 z 5

Adrenalínová jazda jemne prešpikovaná autorovym zmyslom pre nadsázku a schopnosťou pretkať dej malými eastereggmi. Množstvo postáv, mien, dejových liniek a minipríbehov presne tak akurát. Nebojte sa, nestratíte sa v tom. Toto nie je istý pán Erikson (Malaz), ktorého čítanie je zároveň kurzom sebaovládania ;)). Tu všetko sedí presne k danej situácii.
Ja Kubovi Maříků tlieskam. Za celú sériu. A za poslednú kapitolu. Trošíčka pátosu na záver veru nikdy nezaškodí ;)).

Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024

Kniha V jámě lvové v seznamech

v Mé knihovně97x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)