V podezření přehled

V podezření
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533070/bmid_v-podezreni-65ddf935644f2.jpg 4 437 437

Joseph O'Loughlin série

1. díl >

„Občas můžete zapomenout, co je pravda, když slyšíte lež dostatečně často.“ Klinický psycholog Joseph OʼLoughlin vede v Londýně s krásnou manželkou a milovanou dcerou život, který mu leckdo závidí – dokonce i jeho přítel Jock, povrchní zazobanec a sukničkář. Přitom stačí málo a Joseph, skrývající před okolím symptomy Parkinsonovy choroby, může o všechno přijít. Když totiž policie objeví zohavené ženské tělo a případem pověří detektiva ze staré školy Vincenta Ruize, je o odbornou spolupráci požádán právě profesor OʼLoughlin. Ze zavražděné se naneštěstí vzápětí vyklube specialistova bývalá pacientka, co mu to kdysi zavařila doma i v práci. A přestože on sám z vraždy podezřívá svého nového pacienta, jemuž se pořád nemůže dostat do hlavy, stopy bohužel ukazují přímo na Josepha… Dokáže se na útěku před zákonem očistit? A může se spolehnout aspoň na Jocka, hbitě utěšujícího jeho zoufalou choť?... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: audiokniha , OneHotBook

The Suspect, 2003

Interpreti: Otakar Brousek ml.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V podezření. Přihlašte se a napište ho.

martina2540
08.11.2024 5 z 5

Knihu doporučuji, líbila se mi, byla čtivá

Květ
07.10.2024 5 z 5

Podezřelý je prvním dílem ze série thrillerů a zaujal mě od prvních stránek. Kniha začíná pozvolna, nenápadně, autor nás seznamuje s postavami, prostředím, vzbuzuje zájem. Hlavní hrdina klinický psycholog Joseph O'Loughlin řeší případy ze své praxe a je přizván k vyšetřování vraždy mladé ženy. Zjistí, že ji kdysi znal, ale nepřizná to okamžitě, což je jeho první chybou... Příběh má spád, skvěle graduje, je uvěřitelný. Líbí se mi rozkreslení vzájemných vztahů, neklouže jen po povrchu. Dobré čtení.

šipek
03.09.2024 5 z 5

Za mě trošku pomalejší začátek knihy, postupem času vše začalo do sebe zapadat a já začal hltat jednu stránku za druhou. Za mě výborně napsaný psychologický thriller. Vřele doporučuji.

Občas můžete zapomenout, co je pravda, když slyšíte lež dostatečně často.

Kniha V podezření v seznamech