V pokušení přehled

V pokušení
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439969/bmid_v-pokuseni-iwD-439969.jpg 4 301 301

Jsem zvyklý dostat to, co chci, a být nejlepší v tom, co dělám. Jako finanční poradce si v New Yorku vydělám majlant a večer neexistuje žena, která by mě odmítla. Celý svůj dosavadní život jsem si myslel, že je to přesně to, po čem toužím, ale po šesti letech ve městě jsem si uvědomil, že žiju jako zvíře. Musím se dát dohromady. Musím najít něco skutečného a musím se vrátit domů. Mám tam rodinu, přátele. A je tam Melina. Moje dlouholetá kamarádka. Není snadné ji popsat. Je až neskutečně chytrá a krásná. A vždycky mezi námi bylo něco nevyřčeného. Ovšem netuším, jestli to cítila i ona sama. Ani nevím, jestli bych se zvládl usadit po tak dlouhém období života starého mládence. Ale když vidím Melinu, jsem v pokušení, jemuž není snadné odolat.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Temptation, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V pokušení. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (68)

uzivatel83509
09.09.2024 4 z 5

Od knížky jsem čekala více erotiky a více toho jiskření mezi Melinou a Wyattem, takže jsem byla trošičku zklamaná.. chyběla mi tam hlavně ta jiskra mezi hlavními postavami... ale když knihu budu brát jako "román pro ženy" tak jo, bylo to odpočinkové čtení na víkend.

Kskaja
06.04.2024 2 z 5

Nějak mě to nechytlo. :/ škoda.


LuciLu
04.08.2023 5 z 5

Tahle jednohubka mi sedla. Jasně víme, o co jde, jak to dopadne, ale člověka to stejně vtáhne. Stránky se otáčí neuvěřitelně rychle a přečtení je záležitost jednoho odpoledne. Co mě potěšilo, že autorka uměle nevykonstruovala nějaký průšvih nebo nezapojila bývalé partnery, aby narušili vznikající vztah. Wyatt mi byl od začátku sympatický, a přestože byl vykreslen jako někdo, kdo nenechá žádnou sukni na pokoji, daří se mu v práci, tak se nechoval namachrovaně. Melina mě trochu štvala tím, jak si vůbec nevěřila a nechala po sobě šlapat.
Hlavní postava Wyatt se vrací z New Yorku, kde měl dobře rozjetou kariéru a užíval si života, domů do LA. Do NY utekl po rozvodu svých rodičů, přičemž jeho průběh a období před a po rozvodu měl vliv na to, jak se Wyatt staví ke vztahům, manželství a žili šťastně až do smrti. V LA se setkává s dávnou kamarádkou (dcerou jedné z přátelených rodin a sestrou Winnie, o které si všichni myslí, že by s Wyattem tvořila dokonalý pár. V LA nastupuje jako externí konzultant do firmy, kde shodou okolností pracuje i Melina. No a jak tohle může dopadnout?!
V knize se střídá pohled Wyatta a Meliny, což dělá knihu ještě čtivější. Co ale musím vytknout, protože mi to rvali oči je slovo prcinka. Proboha, který chlap v dospělosti používá tohle slovo???!!!

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (duben)

10.05.2020


Knižní novinky (16. týden)

12.04.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V pokušení v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených456x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených13x
v Knihotéce258x
v Chystám se číst178x
v Chci si koupit53x
v dalších seznamech3x