Horké vafle a ledové koupele přehled

Horké vafle a ledové koupele
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521312/bmid_horke-vafle-a-ledove-koupele-a8l-521312.jpg 4 166 166

Vaflárna série

1. díl >

Helena chystá večeři na oslavu narozenin svého muže, když vtom jí zavolá kolegyně ze školy a oznámí jí, že má s jejím manželem už dva roky vztah. Heleně se zhroutí celý svět, protože ji zradil ten, komu věřila ze všech nejvíc. Učiní zásadní rozhodnutí, odejde z města, opustí svůj zažitý stereotyp a odstěhuje se na samotu do hor v Härjedalenu. Ocitá se v pekle samoty, tíživých vzpomínek z minulosti i strachu z budoucnosti. Postupně však nachází sama sebe, a když se posléze seznámí s mladou energickou dívkou Louise, které začne pomáhat v horské kavárně, uvědomí si, že vlastně celý život chtěla dělat něco úplně jiného než doposud.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora

Kallbaderskan bland fjällen, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Horké vafle a ledové koupele. Přihlašte se a napište ho.

Ivetaa
13.11.2024 3 z 5

O hledání sama sebe. Příjemné čtení, ale něco tomu chybělo - málo děje, málo postav? Po přečtení pokračování snad na to přijdu?

mignon
15.10.2024 3 z 5

Tak tohle bylo trochu trápení. Nalákala mě obálka a anotace, ale celou dobu jsem stále čekala, kdy tam bude to ono, co mě chytne. A nepřišlo. Škoda.

aNGie5
14.10.2024 4 z 5

Kniha o tom, jak se vypořádat s minulostí a žít svůj vlastní život

Pád Númenoru, Panský dům a další knižní novinky (36. týden)

03.09.2023

Kniha Horké vafle a ledové koupele v seznamech

nevěra švédská literatura kavárny zklamání hory a pohoří nový začátek

Karin Härjegard
švédská, 1972