Válka s láskou přehled
Winter Renshaw
Nový romantický příběh úspěšné autorky. Mé lži? Dotažené k dokonalosti. Mé srdce? Chladné jako led. Můj jediný úkol? Přesvědčit ji, že to mezi námi bylo opravdové, stejně jako diamantový prsten, který jsem jí měl navléknout na prst, na což jsem byl najatý. Já jsem byl pouhým vojákem, kterého naverboval značně bohatý muž. A ten mi dal jasně najevo, že moje budoucnost – a všechno, o co jsem kdy usiloval – závisí na zdárném zakončení této mise. Byl jsem připravený na válku. Nebyl jsem připravený na lásku Love Aldridgeové.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , Beta-DobrovskýOriginální název:
War and Love, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válka s láskou. Přihlašte se a napište ho.
Mám pocit, že já jsem asi četla jinou knihu, než většina ostatních (soudě podle komentářů a hodnocení). Za mě toto byla naprosto tuctová a kýčovitá romantika, plná nesmyslných situací a rozhovorů. Hodně často jsem protáčela oči v sloup a říkala jsem si, že to snad autorka nemůže ani myslet vážně. Takže, i když je mi to líto, tak za sebe rozhodně doporučit nemůžu.
Zajímavá zápletka příběhu,kterou jsem ještě v žádném příběhu nezaznamenala, k tomu byl krásně romantický.
Knižní novinky (29. týden)
18.07.2021
Kniha Válka s láskou v seznamech
přátelství láska peníze nemoci zrada rodina rozvod
2019 | PS: Nesnáším tě |
2018 | Nebezpečná iluze |