Válkotvůrci přehled
František Kotleta (p)
V době, kdy svět pohlcuje pandemie koronaviru a kdy jsou tisíce lidí donuceny pobývat v karanténě, jsou knihy a kultura obecně jednou z cest, jak uvolnit napětí, nervozitu, strach či únavu, na chvíli odpoutat myšlenky od aktuálního dění a odpočinout si. František Kotleta a Nakladatelství Epocha se proto dohodli, že čtenářům zdarma poskytnou vůbec první autorovy literární počiny – sbírku povídek Válkotvůrci v elektronické formě.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válkotvůrci. Přihlašte se a napište ho.
Sympatická knížka povídek, na kterých je možné sledovat, jak se spisovatel Kotleta formoval. Některé povídky zaujmou víc, některé míň. Není to Příliš dlouhá swingers party, ale je to zajímavý studijní materiál :)
Musím říct, že ty krátké pobídky mě bavily. A vlastně i ty ukázky v další části knihy. Ty jsou takovým lákadlem na další knihy autora, nutí vás to si je prostě sehnat a přečíst.
E-knihy zdarma aneb Nevystrč nos z knížky
26.03.2020
2014 | Příliš dlouhá swingers party |
2010 | Hustej nářez |
2017 | Poločas rozpadu |
2020 | Operace Thümmel |
Prvotiny z pera Kotlety neboli Leoše Kyši.
Musim uznat, že kratke povídky hezky odsipaly a bylo to vlastně fajn. Ve dvou delších povídkách je znát, že to nebylo tou dobou to prave ořechové. Ukázka ze série Spad ke konci byla vylozene editořina jak vysita. Prosím, tenhle typ diletantizmu není třeba. Rozhodne délka knihy ani "ukazka" jak na konci Marvelovky neni duvod proc knihu kupuji. Lepší by bylo vylepšit cover art a přidat obcas stránku s artem.
Dávám zaslouzene 3*
# Předmluvy k povídkam jsou super
Každopádně, stoji si za to přečíst.