Dvůr hurikánů přehled
Victor Dixen
Oceán v plamenech a krvi. Obchod s Amerikou, který po staletí zajišťuje staré vampýrské Evropě bohatství, ohrožují hordy pirátů. Nejobávanější z nich, kapitán Foibos Bledý, rozpoutal teror po celém pobřeží Atlantiku. Ludvík XIV. Neměnný proto nařídí své chráněnce Dianě, aby se za tohoto piráta provdala a udělala z něj tak korzára ve službách Francie. Srdce vydané napospas. Diana se ve skutečnosti jmenuje Johana – je to neurozená dívka, jež potajmu pracuje pro Frondu. Vzbouřenecká organizace ji rovněž pověří, aby Foiba Bledého svedla a pokusila se ho zapojit do boje proti vampýrské porobě. Ať už bude výsledek jakýkoli, mladé dívce se začíná vymykat osud z rukou. Je Dianou? Je Johanou? Nebo hurikán odfoukne všechny tyto masky a odhalí ještě strašlivější tvář, do níž se zatím neodvážila pohlédnout?... celý text
Literatura světová Fantasy
Vydáno: 2024 , FobosOriginální název:
La Cour des Ouragans, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvůr hurikánů. Přihlašte se a napište ho.
Za mě nejlepší díl série. Vtáhlo mě to od první stránky a nepustilo do poslední. Stejně jako předchozí díly. Rozhodně kdo má rád upíry, tak tyhle knížky stojí za to přečíst.
Tento díl mě moc bavil. Bylo tu hodně akce, napětí, nečekaných zvratů. Trochu mi to připomínalo sérii Selekce, ale ve vampýřím podání. :-D Druhá scéna v jeskyni mě chvílemi nudila, ale četla jsem dál, protože mě zajímalo, jak se odtamtud dostanou ven nebo kdo je zachrání. Kniha je velmi čtivá a vypadá to na další díl...zjistila jsem, že tato série má ve FJ 5 dílů! :-o
Dvůr hurikánů, Válečný král a další knižní novinky (2. týden)
07.01.2024
Kniha Dvůr hurikánů v seznamech
2022 | Dvůr temnoty |
2023 | Dvůr zázraků |
2023 | Vyslání: Na výčitky už je příliš pozdě |
2024 | Dvůr hurikánů |
2024 | Odchýlení |
Trvalo mi to strasne dlouho precist. A zacalo me to bavit az tak of stranky 300. Ale ten konec proste byl skvely. Tak doufam, ze budou prelozeny i dalsi dily. Za me nejlepsi dil a konecne i trosicku romantiky.