Vánoce na skotském hradě přehled
Donna Ashcroft
Jednoho dne Belle v chumelenici podklouzne kolo a ona narazí do stařičké paní a zraní jí kotník. Když zjistí, že Edina na nedalekém hradě žije úplně sama, rozhodne se k ní nastěhovat a postarat se o ni, dokud se neuzdraví, a připravit jí nezapomenutelné Vánoce. Jakmile se právník Jack dozví, že u jeho babičky bydlí cizí člověk, hned se za ní rozjede. Belle je mu od začátku podezřelá a on jí také. Vzájemně se sledují a dumají, co má ten druhý za lubem. Jenže i přes oboustrannou nevraživost je to k sobě neodolatelně přitahuje... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
Christmas in the Scottish Highlands, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoce na skotském hradě. Přihlašte se a napište ho.
Moc hezký vánoční příběh, který mě dostatečně navnadil na Vánoce a dostal do té správné nálady. Kniha se četla úplně sama, děj ubíhal a já se s každou další stranou spokojeně usmívala blahem. Kniha mi dala to, co jsem přesně očekávala a mohu ji doporučit všem milovníkům Vánoc.
Milý, roztomilý příběh ze Skotska ve vánočním duchu... Velice předvídatelné, ale příjemná pohodička.
Romantický útěk do zasněžené krajiny plné kouzel a lásky
20.10.2024
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Román o jednom provoněném létě, které vše změní
23.06.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Vánoce na skotském hradě v seznamech
2023 | Vánoce na skotském hradě |
2024 | Když přeskočí jiskra |
2024 | Vánoce ve skotské vesničce |
Od této knihy jsem dostala přešně to, co jsem chtěla. Krásná vánoční atmosféra, skvělá hlavní hrdinka. Zamilovala jsem si Edinu, ta byla prostě skvělá a taky mě bavil Bob. Nádherné prostředí malé skotské vesničky a velkého hradu jsem si zamilovala. Do toho pěkná romantická linka, takže jsem moc spokojená.
Pokud chcete pěknou romantickou knihu, která navodí vánoční atmosféru, tak tuto mohu s klidným srdcem doporučit.
Hodnocení 4,25*/5*