Vánoce u jezera přehled
Anita Hughes
Čas lásky, nových snů a druhých šancí Je Štědrý den a Rebecca se má za pár hodin vdávat. Její snoubenec Ben, láska z vysoké a spoluzakladatel úspěšné seznamovací aplikace však svatbu na poslední chvíli zruší. Rebecca je v šoku, ale neměla by být tolik překvapená. Hodili se vůbec k sobě? Byli by spolu opravdu šťastní? I když ze svatby sešlo, Rebecca se rozhodne odjet na líbánky. V kouzelném městečku Christmas Cove na břehu jezera Tahoe potká Zacha, který byl do ní kdysi zamilovaný. Jenže Zach věří, že Rebecca je vdaná, a Rebecca si myslí, že Zach je zadaný. Odhalí během vánočního týdne svůj omyl a dostanou druhou šanci na lásku? Zasněžená romance o tom, jak je krásné nalézt štěstí, a přitom zůstat sám sebou, je příjemným pohlazením nejen pro sváteční dny.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Christams at the Lake, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoce u jezera. Přihlašte se a napište ho.
#vanoceujezera #anitahughes @fortunalibri_nakladatelstvi
Trávite Vianoce doma, alebo by ste ich strávili aj niekde na chate?
Rebecca si má na Štedrý deň brať Benna. Ten pár hodín pred svadbou cúvne a ešte k tomu sa prizná k nevere. Ja by som šalela. Ona to na môj vkus zobrala až príliš light a už to ma nasmerovalo k tomu, že to asi nebude taká silná láska.
Rozhodne sa ísť na svadobnú cestu sama. Do mestečka Christmas Crove, na brehu jazera Tahoe. Ben medzitým zrušil rezerváciu, ale našťastie sa situácia vyriešila a pán, ktorý mal byť v jej izbe jej ponúkne nie len izbu, ale tiež prácu na tvorení jeho večierka. Za sebou má tiež príbeh, ktorý ma bavil. Rebecca sa ho dozvedá z jeho zápiskov.
V hoteli stretne Zacha, ktorý bol do nej zaľúbený už na vysokej. Nechýbajú nedorozumenie, stretnutia...
Zach je z filmovej brandže a natáča film do súťaže. Aj vďaka tomu sa dozvedáme ďaľší príbeh. Príbeh Meredith.
Na môj vkus až priveľa príbehov a ten čo bol zaujímavý (alebo by boli naozaj zaujímavé samé o sebe) neboli rozpísané viac. Prostredie bolo výborne popísané, zasnežené a vianočné aj keď sa príbeh odohráva od Vianoc po Nový rok.
Pre mňa to je príbeh jedenkrát a dosť. Obálka je nádherná.
Romantická oddychovka na sviatočné večery.
Ďakujem vydavateľstvu za zaslanie knihy v rámci #spolupracasnikou
3,5
#vianoce #vianocnakniha
S blížiacimi sa sviatkami rástla moja vnútorná túžba siahnuť po knižkách vyslovene vianočných a čo je viac vianočné, ako kniha, ktorá má tento sviatok priamo v názve, že áno?
Priznám sa, že som očakávala príjemný oddychový príbeh s pozadím zasneženého prostredia nasiaknutého Vianocami a i keď to vianočno bolo vykreslené nádherne, po dočítaní si vôbec nie som istá, o čom bol vlastne dej ako taký, nakoľko sa toho udialo, na môj vkus, až príliš mnoho, no zároveň nič priveľmi detailne.
I keď som tak nejako počítala s tým, že nedostanem žiadny dychberúci príbeh, čosi tak predvídateľné a naozaj naivné som práve nečakala. A nie, nikto ma nepresvedčí, že žena, ktorú manžel opustí pár hodín pred svadbou, sa zvládne DOSLOVA za pár dní zamilovať do niekoho iného a odpustiť klamstvo. A i keď mám veľmi rada šťastné konce, akosi neviem prekúsnuť, že by ich získali všetky postavy v úplne rovnaký čas na rovnakom mieste.
I keď obálka je nádherná (ostatne, ako všetky z tohto vydavateľstva) a prostredie popísané uveriteľne, celkovým príbehom ma práve táto knižka na Vianoce úplne nenaladila. Škoda.
Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)
20.10.2024
Kniha Vánoce u jezera v seznamech
Po knize jsem sáhla hned jak vyšla. Obálka je naprosto skvělá, vánoční atmosféra z ní čiší. Bohužel bych řekla, že tím to končí. Čekala jsem pohodovou knihu, která se bude točit kolem Vánoc a zvyků. Něco na styl Královská vánoční pohádka. Kniha začíná rozchodem - takový klasický start romanťárem, který mi však nevadí. Pokud tedy nejde o knihu s vánoční tématikou. Stejně tak mi nesedlo chování hlavních hrdinů - lhání, zamlčování, dělání se lepším. Co bylo ale fantastické, byly další dva příběhy, které se dozvíte ze čtení deníku a z vyprávění. Oba jsem hltala a rozhodně to bylo na knize to nejlepší. Jako knihu, která mě vánočně naladí, bych tuto nezvolila.