Sobí přání přehled

Sobí přání
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524942/bmid_lotka-a-vianoce-so-sobom-6534f77201fd2.jpg 5 1 1

Vánoční příběhy série

Lotta moc ráda poslouchá příběhy své prababičky Eriky o tom, jak v dětství putovala se sobími stády po zasněženém severu Norska. Lottiným snem je jednou také zažít něco podobného. Netuší však, že se její přání brzy splní. Jedné noci těsně před Vánocemi se Lotta probudí a zjistí, že se ocitla ve světě, který zná z prababiččiných příběhů. Najednou má svého vlastního soba a malé sobí telátko, o které se musí starat.... celý text

Literatura světová Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress

The Reindeer Girl, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sobí přání. Přihlašte se a napište ho.

Scheron
07.09.2024 4 z 5

Moc pěkný vánoční příběh, který mě zlákal svou neskutečně nádhernou ňuňu obálkou. Také ilustrace uvnitř knihy stojí za to. No a samozřejmě jsem také neodolala tématu - sever a sobi, o nichž tam k mému překvapení bylo docela dost informací, i když se jedná prvotně o dětskou knížku. Nevím ale, jestli by mě jako děcko bavila. Holly Webb má vcelku rozvláčný styl vyprávění a někdy i složitou stavbu vět. Zkoušela jsem od ní předtím Rose, ale nebyla jsem ji schopná dočíst. A to je mi 27 a už mám něco načteno... Zimní atmosféra však z tohoto příběhu přímo prýštěla a moc jsem si ho užila.

E-liška2013
18.02.2024 5 z 5

Moc pěkná knížka že zimy , taky bych se chtěla přenést do starých časů.

Renike
04.11.2023 5 z 5

Další krásná zimní knížka od Holly Webb ze série Vánoční příběhy plná nádherných ilustrací. Dozvíme kdo jsou Sámové, jaký je finský laponský pes a hlavně něco i o sobech.

Kniha Sobí přání v seznamech