Vánoční tajnosti přehled

Vánoční tajnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544143/bmid_vanocni-tajnosti.jpg 3 30 30

Svátky, sníh a láska. Ultimátní vánoční feel-good romance! Lily se nemůže dočkat vánočních prázdnin, které naposledy stráví jako středoškolačka. Všude jsou hromady sněhu a sváteční nálada v městečku Holly, kde si přivydělává ve slavném hotelu, hřeje víc než huňatý svetr. Lily chce taky prorazit jako knižní blogerka, plány jí však naruší nový spolupracovník – protivně hezký Teddy. Ti dva by snad nemohli být odlišnější, když si ale omylem prohodí telefony, zjistí, co před sebou skrývají. Dokážou je jejich tajemství – a nenadálá sněhová bouře – svést dohromady?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

The Holiday Switch, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční tajnosti. Přihlašte se a napište ho.

hledaseniki
včera 3 z 5

Vánoční tajnosti nabízí typický romantický klišé příběh zasazený do jednoho malého městečka v době Vánoc.
Příběh od kterého jsem nic neočekávala, jen milou společnost, což jsem vlastně dostala.
Hlavní hrdinka je milá, pracovitá holka, která ráda tráví čas ve své práci, což je krámek a hotel ve kterém se kdysi odehrál úspěšný filmový příběh z čehož čerpá víceméně celé městečko. Mužský hlavní hrdina je synovec oné majitelky hotelu, který k ní přijíždí na prázdniny. Oba mají "tajemství" která je spojují a samozřejmě víme jak příběh bude dál pokračovat.
Je to milé, lehce naivní, všechno je to velice předvídatelné, ale líbilo se mi to zasazení do městečka, plné turistů, kteří navštěvují místa, která byla vyobrazena v tom slavném filmu, škoda, že z toho autorka nevytěžila trochu víc. Další Dash a Lily to ovšem rozhodně není.

Hanka-K.
05.01.2025 3.5 z 5

To co jsem od knížky čekala, jsem i dostala, takovou milou vánoční cozy romantiku. Nebylo to wow, ale bylo to milé, i když si myslím, že cílovka téhle knížky je jinde. Postavy byly vcelku milé, tajemství, které měli vlastně nebylo tajemství pro čtenáře, ale zase tady byla ta vánoční atmosféra a četlo se to hezky, za mě 3,5 / z 5

Teri_books
01.01.2025 4.5 z 5

Příběh sám o sobě byl pěkný. Klasická YA vánoční romantika od které můžete čekat jen dobrý konec. Nicméně se mi líbilo že hlavní hrdinka neměla úplně lehké dospívání kvůli problémům její rodiny. Takže pokud bychom hodnotili jen příběh nemám co vytknout ovšem co mi na knize vadilo bylo velké množství překlepů, které příběh chvílemi kazily.

Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)

20.10.2024

Kniha Vánoční tajnosti v seznamech