Veď mě dál, cesto má přehled

Veď mě dál, cesto má
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491795/bmid_ved-me-dal-cesto-ma-W3u-491795.jpg 5 19 19

Třicet let toulání po světě promítl autor v době covidových omezení do napsání cestopisné knihy plné atraktivních zážitků. V textu zve své čtenáře na pestrou jízdu po šesti kontinentech naší nádherné planety. Například po stopách hobita Froda, za antickými hrdiny Středomoří, za pouštními nomády, do bájné Kolchidy za zlatým rounem nebo pod nekrásnější zaledněné štíty And či Kavkazu. Setkávání s odlišnými kulturami je pro něj studnicí dobrodružných i zábavných historek, poučení i pokory.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Veď mě dál, cesto má. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

vendulka0344
06.11.2022 5 z 5

Druhy díl
Doporučuji za přečtení :-) skvělá kniha

Bart911
24.08.2022 5 z 5

Překvapivě čtivá kniha. Podává barvitý obraz různých cestovatelských destinací, které autor jako průvodce cestovky navštívil. Svěží jazyk, barvitý popis krajiny, kultury, zvyku a historie odráží dobrou znalost místních poměrů a osobní zkušenost. Vše je navíc proloženo vtipnými zážitky psané s nadhledem a laskavým humorem. Čtenář tak získává plastický obraz a má pocit, že je sám účastníkem cesty.


paba007
17.08.2022

Druhý díl? Asi ano, více od autora nebylo k zakoupení k nalezení. Stejně příjemné, jako prvý díl. Budu sledovat, co zase vyjde.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Veď mě dál, cesto má v seznamech

v Přečtených11x
v Doporučených6x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit2x