Vegetariánský receptník přehled
Dana Trávníková
Vegetariánství je způsob stravování, kdy je z jídelníčku vyloučeno maso. Vzniklo před stovkami let jako součást Buddhova učení, který učil své žáky úctě k živým bytostem. V dnešní době může mít vegetariánství různé důvody. Většinou etické, vnímáme zvířata jako živé tvory, kteří cítí bolest a utrpení. Ale mohou být i zdravotní, kdy chceme nahradit maso ovocem a zeleninou, dodat svému tělu více vlákniny a vitamínů. Nebo také ekologické, kulturní a ekonomické. Ať už jsou vaše důvody jakékoliv, věřím, že recepty, které najdete v receptníku budou pro vás inspirací i zábavou. Kniha je rozdělena na 7 kapitol (polévky, saláty, obiloviny…). V každé z nich najdete dva zajímavé recepty a několik volných stránek, které vám poskytnou dostatek prostoru pro zaznamenání vašich oblíbených receptů nebo vlastních poznámek. Každý recept je navíc doplněn krásnou ilustrací Blanky Kochové. Její drobné kresby k jednotlivým kapitolám vás budou provázet celým receptníkem.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vegetariánský receptník. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Vegetariánský receptník v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Mé knihovně | 1x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Pouhých 14 celkem banálních receptů, kterých je plný internet a zbytek volné stránky na psaní vlastních receptů, to vše za 369 Kč (Kosmas).