Kniha filozofie přehled

Kniha filozofie
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/160070/bmid_velke-ideje-kniha-filozofie-2sD-160070.jpg 5 78 78

Kniha filozofie je první ze série přehledových oborových publikací, určených pro nejširší veřejnost od úplných začátečníků až po pokročilé studenty a odborníky. Provází nás vývojem filozofie od počátků až do současné doby a v chronologickém řazení seznamuje s nejvýznačnějšími filozofy a jejich teoriemi. Kniha zaujme i svou moderní grafickou úpravu.... celý text

Literatura naučná Filozofie
Vydáno: , Universum (ČR)

The Philosophy Book, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kniha filozofie. Přihlašte se a napište ho.

CharlieBigPotat
01.09.2024 5 z 5

Občas není špatné odskočit si od beletrie. Podobných "Filozofií v kostce" máme doma víc - tato je za mě nejlepší ať už strukturou, tak i moc pěkným, ale stále přehledným grafickým zpracováním

Iamblichos
28.04.2024 5 z 5

Vyborny prehlad, zial, podla uvedenych osobnosti z 19 a najma 20 storocia je drviva vacsina laviciarov, socialistov, marxistov...ak je tomu skutocne tak, potom sa necudujem, ze sa svet nachadza v takych ......, ako zazivame v sucasnosti....

Budem asi aj trochu vynimka, ale za mna je neuveritelne, akymi - dovolim si povedat blbostami, odtrhnutymi od realneho zivota a praktickeho vyuzitia sa dokazu niektori ludia zaoberat,,,,za mna top Bertrand Russell s nazorom, ze cim menej budu ludia pracovat, tym budu stastnejsi /aj ked to zrejme nie je hlavna myslienka jeho diela/...bol by som zvedavy, ako by vacsina filizofickych myslienok fungovala v strete s realitou

vslc66
10.09.2023 4 z 5

Perfektná kniha pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o filozofi, ale nevedia kde začať. Trefné vyobrazenie a bližšie vysvetlené myšlienky najväčších filozof ľudstva.

Kniha Kniha filozofie v seznamech