Věř mi přehled

Věř mi
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408775/mid_ver-mi-S39-408775.jpg 4 421 421

Den, kdy byla držena jako rukojmí při přepadení večerky, otřese celým Ediiným životem. Už nehodlá dál snášet šikanu a snobství na soukromé akademii a přestoupí na státní střední školu, kde se setká s Johnem, klukem, který riskoval svůj život, aby zachránil ten její. Zatímco si Edie chce užívat, John se naopak touží usadit. Po letech plných večírků a prodávání drog se svým starším bratrem chce vést normální život – chodit včas do školy a začít myslet na budoucnost. Cení si přátelství s Edie, pomáhá jí držet se dál od potíží i rozšiřovat si obzory. Brzy se však o slovo opět přihlásí temný svět plný nebezpečí, kterému už jednou jen stěží unikli. Poprvé měli štěstí a přežili, podruhé však mohou ztratit mnohem víc – jeden druhého.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Trust, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věř mi. Přihlašte se a napište ho.

monika0181
27.12.2024 4.5 z 5

Tady jsem se teda trochu trápila. Knihu jsem několikrát odložila než jsem ji dočetla.
Asi nebudu úplně cílovka. Ne všemu jsem dokázala věřit. Na můj vkus se příběh velmi dlouho táhl než se rozjel.
Nápad nutno ocenit, nemohu říct, že bych četla jinou takovou knihu. Na každého musí nějak zapůsobit a změnit mu život být přímým účastníkem přepadení a být postřelen. Je dobře, že i takové téma se objevilo.

Ála1968
05.10.2023 4 z 5

Přestože příběh byl bez erotických scén, které většinou v těchto románech bývají, nemůžu mu upřít,že byl čtivý a velmi dobře napsaný

Malíček
27.01.2023 3 z 5

Tohle pro mě bylo zčásti utrpení, příběh mi přišel vyhrocený a chování hlavních postav mi občas nedávalo moc smysl.
Knihu bych hodnotila jako průměrnou romantiku a asi bych ji dál nedoporučila. Myslím, že jsou na trhu i příjemnější a komplexnější knihy tohoto žánru.

Kniha Věř mi v seznamech

v Mé knihovně311x