Veselé Vánoce, Kristýno! přehled
Jindřiška Kracíková
Lehce romantický vánoční příběh Stalo se to o Vánocích. Spousta věcí se mi děje o Vánocích. A nejen ty špatné. Je to vpravdě zvláštní čas. Smysly jsou zostřené a emoce dosahují nesmírných výšek a hloubek.“ Kristýna Hessová se rozhodla, že po čtyřicítce a po rozvodu život nekončí, ale začíná. Má nový domov, práci v muzeu, která ji baví, a čas plní jen tím, čím chce. Její klid náhle naruší exmanželova snaha vrátit k ní. Vstoupí Kristýna do stejné řeky? Nebo se rozhodně hledat štěstí jinde?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Veselé Vánoce, Kristýno!. Přihlašte se a napište ho.
Trochu jsem na rozpacích, jak knihu hodnotit. Na jednu stranu je v některých pasážích vtipná a realistická a pak najednou jako kdyby se hrdinka proměnila v naivní ezotericky laděnou zamilovanost osmnáctku. Autorka má očividně ráda naší vlast, její přírodu a památky,člověk se dozví mnoho zajímavých věcí, ale někdy to je na škodu tempu příběhu a chvílemi to může i nudit. Ráda dám přesto šanci i dalším knihám této české autorky.
Strašně hezká odychovka, která se obešla bez trapných klišé. Přesně něco takového jsem potřebovala. Opravdu moc hezká knížka, doporučuji všem.
Knižní novinky (41. týden)
10.10.2021
Kniha Veselé Vánoce, Kristýno! v seznamech
Vánoce pro ženy romantika nový začátek Jičín
velká oddechovka, která neurazí ani nenadchne