Veselé Vánoce, Kristýno! přehled

Veselé Vánoce, Kristýno!
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478408/bmid_vesele-vanoce-kristyno-jnQ-478408.jpg 3 45 45

Lehce romantický vánoční příběh Stalo se to o Vánocích. Spousta věcí se mi děje o Vánocích. A nejen ty špatné. Je to vpravdě zvláštní čas. Smysly jsou zostřené a emoce dosahují nesmírných výšek a hloubek.“ Kristýna Hessová se rozhodla, že po čtyřicítce a po rozvodu život nekončí, ale začíná. Má nový domov, práci v muzeu, která ji baví, a čas plní jen tím, čím chce. Její klid náhle naruší exmanželova snaha vrátit k ní. Vstoupí Kristýna do stejné řeky? Nebo se rozhodně hledat štěstí jinde?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Veselé Vánoce, Kristýno!. Přihlašte se a napište ho.

marlenkaXX
12.10.2024 2 z 5

velká oddechovka, která neurazí ani nenadchne

Talys
26.12.2023 2 z 5

Trochu jsem na rozpacích, jak knihu hodnotit. Na jednu stranu je v některých pasážích vtipná a realistická a pak najednou jako kdyby se hrdinka proměnila v naivní ezotericky laděnou zamilovanost osmnáctku. Autorka má očividně ráda naší vlast, její přírodu a památky,člověk se dozví mnoho zajímavých věcí, ale někdy to je na škodu tempu příběhu a chvílemi to může i nudit. Ráda dám přesto šanci i dalším knihám této české autorky.

Tyna_Pav
06.12.2023 4 z 5

Strašně hezká odychovka, která se obešla bez trapných klišé. Přesně něco takového jsem potřebovala. Opravdu moc hezká knížka, doporučuji všem.

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021

Kniha Veselé Vánoce, Kristýno! v seznamech

Vánoce pro ženy romantika nový začátek Jičín

2021  68%Veselé Vánoce, Kristýno!
2019  82%Králova třetí žena
2023  91%Nechoď tam!