Veselú samovraždu a šťastný nový rok! přehled

Veselú samovraždu a šťastný nový rok!
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355442/bmid_veselu-samovrazdu-a-stastny-novy-ro-ELv-355442.jpg 4 160 160

Humorný príbeh plný dobrej nálady Osamelú a zakríknutú Sylvie život nikdy veľmi netešil, no keď jej zomrie otec, upadne do hlbokej depresie. Vo svojich štyridsiatich piatich rokoch má dojem, že ju na tomto svete už nič pekné nečaká, a rozhodne sa, že na Vianoce vo vani plnej voňavej peny skoncuje so životom. Na radu psychoterapeuta sa však ešte predtým púšťa do neuveriteľných dobrodružstiev, na ktoré by za normálnych okolností ani nepomyslela: kupuje si krásne a hriešne drahé šaty, nehanebne kradne a dokonca pomýšľa na milenca...... celý text

Literatura světová Humor Pro ženy
Vydáno: , Motto

Joyeux suicide et bonne année!, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Veselú samovraždu a šťastný nový rok!. Přihlašte se a napište ho.

KTera
19.08.2024 5 z 5

Kniha je ze začátku depresivní, ale po rozběhnutí děje se to změní. Děj je humorný ale vede i k zamyšlení.

schvomis
30.01.2024 4 z 5

Kniha mě bavila.

Karin94
14.01.2024 4 z 5

„Áno, chcem zomrieť, áno, urobím to, lenže sa potrebujem o tom s niekým porozprávať. S Veronique nie, pretože moja túžba po samovražde by sa ľahko mohla zmeniť na túžbu po vražde.

Hlavná hrdinka sa chystá skoncovať so svojim životom na Vianoce. Vyhľadá psychoterapeuta, ktorý jej dá úlohy, ktoré môže, ale aj nemusí stihnúť do ňou stanoveného dátumu samovraždy.

Ľudia, mňa osobne to bavilo. Polovica knihy bola napísaná fakt humorne a tá druhá zas dojímavo až emotívne. A jednoznačne som si z knihy niečo odniesla.

Netrúfam si tento typ knihy zaradiť medzi predvídateľne, lebo som vôbec nevedela odhadnúť ako príbeh skončí. Určite pár hodín tejto knihe venujte. Odporúčam.

64 knižních novinek (9. - 23. října)

09.10.2017

Kniha Veselú samovraždu a šťastný nový rok! v seznamech