Vesmír rozhodl jinak přehled

Vesmír rozhodl jinak
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501304/bmid_vesmir-rozhodl-jinak-Zt7-501304.jpg 4 74 74

Riva má života plné zuby. Už dlouho cítí, že sem prostě nepatří a tento pocit každým dnem jen sílí. Důvod snažit se není. Možná kdyby se narodila v jiné době, zemi, dimenzi… možná by to bylo jiné. Možná i lepší. Ovšem ve chvíli, kdy sama se sebou svádí finální boj, zda zůstat nebo už konečně zmizet, naráží na cizince, který nepatří do jejího života a vlastně ani vesmíru, ale právě pro něj Riva znamená základ všeho. Může se osud přeci jen plést, nebo je vše předem dáno bez možnosti změn?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vesmír rozhodl jinak. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (31)

monushka
08.05.2024 4 z 5

Hrozně zvláštní příběh, který se mi právě díky své zvláštnosti moc líbil. Zaujala mě myšlenka jiného světa a dimenzí a spřízněné duše.

Akorát velká škoda toho urychleného závěru knihy. Ráda bych, kdyby byl příběh ještě více obsáhlý. Rozhodně si ale s radostí přečti další autorčinu knihu.

vladka16
15.12.2023 5 z 5

Přesto, nebo právě proto, že tam nebyla žádná velká akce, moc se mi to líbilo. Byla jsem krásně a mile napjatá. Ke konci už jsem se tetelila napětím, jak to dopadne. Docela ráda bych ty poslední chvíle poznala i ze strany Athei. Jaké to je setkat se s dvojnicí, sestrou bylo by to zajímavé, ale i tak knížku jsem zhltla jako malinu. Ráda se k ní zase pro to milé pohlazení vrátím.


KočkomilkaJana
05.12.2023 5 z 5

Jsem ráda, že Vesmír rozhodl jinak je poměrně útlá knížka na den a noc. Pohladí po duši, přiměje se zamyslet, nezabíhá do hloubky vážných témat (jen k nim pobídne) a čekáme od ní, že je primárně o vztahu a reálie jsou na druhém nebo i posledním místě - prostě je tolik neprožíváme (plus jsou originální a zajímavé, paralelní vesmíry a cestování nebo hodinky - to vše bylo jednoduše osvěžující). Žádné ucajdané či zdlouhavé popisy, ale hezky zaměřeno s jasným cílem. Jsem spokojená.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vesmír rozhodl jinak v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených68x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených5x
v Knihotéce67x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x