Vězeňkyně přehled
B. A. Paris (p)
Klaustrofobický thriller, který vám vezme poslední zbytky dechu. Amelie se o sebe vždy uměla postarat – když v šestnácti letech osiřela, vybudovala si nový život v Londýně. Tam se taky seznámila s okouzlujícím miliardářem Nedem Hawthorpem a impulzivně souhlasila s jeho nabídkou k sňatku. Ví ale, koho si vůbec vzala? To je jedna z tisíce otázek, které se jí honí hlavou, když se ocitne uvězněná v temné místnosti. Jejími jedinými společníky jsou mlčenliví únosci. Pak ovšem Amelie zaslechne hlas svého manžela a najednou už si není jistá, odkud jí vlastně hrozí nebezpečí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vězeňkyně. Přihlašte se a napište ho.
Kniha nepostrádá napětí. Mám ráda prolínání časových linek. Celkově toto téma za mě bohužel nudně pojato. Nicméně mě kniha bavila.
Zpočátku mi trvalo se do knihy zabrat, i když nápad dobrý. Zpracování už trochu pokulhávalo... Střed příběhu mě bavil, konec mi přišel přetažený za vlasy. Škoda, mělo to potenciál, který nebyl využitý.
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)
01.09.2023
10 nejčtenějších knih (červen)
15.06.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Vězeňkyně v seznamech
2017 | Za zavřenými dveřmi |
2018 | V pasti lží |
2019 | Přiveď mě zpátky |
2020 | Dilema |
2022 | Terapie |
Řekla bych,že Vězeňkyně je slabší kus autorčina psaní,ale nemůžu říct,že by mě čtení nebavilo. Střídá se tu minulost a přítomnost a hezky se to všechno svazuje dohromady jako silný provaz,který na konci někoho rozváže ze sevření a jiného udusí.
Zarazilo mě tady v komentářích pár příspěvků,kde se píše,že by to celé chtělo vysvětlit apod. Já teda nevím,ale vše je v knize rozepsáno a vysvětleno. Já osobně nemám žádné nezodpovězené otázky. Četli jste to do konce? :)