Vianoce v Rokforte přehled

Vianoce v Rokforte
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546757/bmid_vanoce-v-bradavicich.jpg 4 72 72

Zažite magické Vianoce v Rokforte s Harrym a jeho priateľmi. „Blížili sa Vianoce. V jedno decembrové ráno sa Rokfort prebudil pod metrovou snehovou prikrývkou...“ Takto sa začína dvanásta kapitola knihy Harry Potter a Kameň mudrcov a dojemný príbeh o prvých skutočných Vianociach, ktoré Harry zažil vo svojom živote. Veľká sieň je vyzdobená nádhernými jedľami, Harry s Ronom a dvojčatami trávia večery v útulnej chrabromilskej klubovni a radujú sa z darčekov. Tieto Vianoce sú pre Harryho konečne tie ozajstné – plné pohody, radosti, priateľov, dobrého jedla a jedinečných prekvapení, na ktoré nikdy nezabudne. S textom z knihy J.K. Rowlingovej Harry Potter a Kameň mudrcov a podmanivými ilustráciami Ziyi Gao si toto čarovné obdobie užijete v novej podobe.... celý text

Literatura světová Obrazové publikace Pro děti a mládež
Vydáno: , Ikar (SK)

Christmas at Hogwarts, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vianoce v Rokforte. Přihlašte se a napište ho.

jaste
včera 3 z 5

Pro mě trošku zklamání, čekala jsem nějaký doplňkový příběh, něco navíc oproti knihám o HP. A toto je v podstatě opsaná vánoční kapitola z první knihy. Dávám tři hvězdy za nádherné ilustrace.

Dela90
předevčírem 5 z 5

Skvost! A pro každého skalního fanouška nutnost!
Pokud milujete Vánoce a svět Harryho Pottera, tohle je přesně pro Vás.

Kniha je sice kraťounká, ale vdechne Vám to magické kouzlo Vánoc a ilustrace vás vtáhnou do děje a vy máte pocit, že jste zase zpátky!

Miluju, miluju, miluju. A vy budete taky! Věřte mi.
Doufám, že za pár let si knihy budu procházet se svými dětmi, které budou stejně nadšené jako já teď.

Andynka
21.12.2024 5 z 5

Naprosto zbytečná kniha. Ale pro potterheady nutností.
Je milé vrátit se do Bradavic na nejoblíbenější období v roce.

Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)

20.10.2024

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Vianoce v Rokforte v seznamech