Čo je moje přehled

Čo je moje
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/157867/co-je-moje-157867.png 4 99 99

Viková a Stubo série

1. díl

Školská taška a kytica podbeľov ležiacich na zemi – to sú jediné stopy po zmiznutí deväťročnej Emilie. Šesť dní po tejto udalosti zas z postele v noci unesú malého Kima. Zakrátko ho však nájdu. Mŕtveho, ale bez známok násilia. Na kuse papiera pri ňom sa nájde odkaz napísaný červeným atramentom: Teraz máš, čo si zaslúžiš. Inger Johanne Vikovú, psychologičku a zároveň matku malého dieťaťa únosy vystrašia, rovnako ako ľudí v celej krajine. Detektív Yngvar Stubo ju presviedča, aby mu pomohla odhaliť páchateľa, Viková je ale zaneprázdnená štúdiom prípadu vraždy a znásilnenia malého dievčatka z minulosti, preto ponuku odmieta. Keď však zmizne ďalšie dieťa v autobuse plnom ľudí uprostred poobednej špičky a nikto si nevšimne nič podozrivé, Inger Johanne sa rozhodne prijať ponuku a pustí sa do vyšetrovania zložitého prípadu. Ak chce Viková a Stubo vypátrať, kto unáša a vraždí deti, najprv musia zistiť, prečo a komu sa chce páchateľ pomstiť…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Ikar (SK)

Det som er mitt, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čo je moje. Přihlašte se a napište ho.

te-ssiinka3905
19.12.2018 3 z 5

Kniha mi moc neutkvěla v paměti, četla jsem jí cca před půl rokem, rozhodně není tak dobrá jako smrt démona. Vadí mi, když mi autor podsouvá, že dětský život je cennější než dospělý, vadila mi ta uměle vytvořená panikla, protože děti, proto mě až tak moc neoslovila, ale je dobrá to nemůžu říci, že ne, ale na smrt démona tato kniha nemá - 60%

esfinge
17.10.2018 2 z 5

Nečetlo se mi dobře. Moc smutné téma, dětí mi bylo strašně líto. Nechci děj prozrazovat... Zvláštní konec, takový pořádně nevysvetleny, policie laxni a ty norske jmena moc nepridaly. Prostě za mě slabé dvě hvězdy.

maličkán
07.01.2017 4 z 5

Ze všech tří knih, co jsem od autorky četla, se mi líbila nejvíce. Zajímavé téma i když smutné. Jednu hvězdičku ubírám za to, že mi něco vadí na autorčině stylu psaní. Konec byl opravdu překvapující.

Kniha Čo je moje v seznamech