Vila Inkognito přehled

Vila Inkognito
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428545/bmid_vila-inkognito-sww-428545.jpg 4 78 78

Představit v pořadí osmý ze svérázných a po celém světě oblíbených románů Toma Robbinse znamená představit si toto: mezi ty, kdo přežili válku ve Vietnamu, patří i Američané, kteří nemají nejmenší chuť vrátit se domů. Raději zůstávají nezvěstní. Raději zůstávají "inkognito", a to jak v Bangkoku, tak v San Franciscu nebo v Seattlu. Život na zapřenou je přece o tolik barvitější.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Argo

Villa Incognito, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vila Inkognito. Přihlašte se a napište ho.

Berg1
11.10.2024 4 z 5

Super začátek, pak se příběh trochu vytratil na úkor filozofování, ale pořád to zůstalo zábavné a někdy i poučné. Moje první setkání s Robbinsem a nemyslím si, že poslední.

Anya_06
28.08.2024 2 z 5

Tahle kniha mne bohužel neoslovila. Příběh sám o sobě by nemusel být špatný, ale té omáčky okolo a odboček od děje bylo tolik, že jsem občas musela některé odstavce přeskočit, abych knihu vůbec dočetla (např. celou stránku, kde se autor rozplývá nad majonézou, jsem musela vynechat, abych se u čtení udržela).
Od Robbinse je to moje první knížka a nejspíše i poslední. Autorův styl mi nesedl a spíše mne vytáčel, takže jsem se do knihy nemohla začíst.

bekule
15.11.2023 3 z 5

3,5
Poprvé po invalidech kovbojkách datlovi a pivu trošku slabší ale stále těžce návyková psychedelická četba. Jen je občas potřeba si dát od Robbinse oddych.

Každý jedinec musí za své činy zodpovídat sám, dokonce i když je chudák a když je mladý. Společnost, která velí dělat něco jiného, si říká o intelektuální atrofii a duchovní stagnaci.

Kniha Vila Inkognito v seznamech