Vinice ve Francii přehled

Vinice ve Francii
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531465/bmid_vinice-ve-francii-65c1e4c32c60f.png 4 842 842

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem. Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského. Příprava velkolepého obřadu její sestřenice Gabby pro ni představuje šanci vypracovat se z pouhé asistentky na vyhledávanou organizátorku svateb. Proto se rozhodne zapomenout na trable s láskou a napnout všechny síly k uspořádání pohádkového dne. Nepočítala ovšem s jednou maličkostí S úžasným Lucem, který neustále rozptyluje její pozornost. Podnikají spolu výlety po okolí, navštěvují místní trhy s delikatesami a užívají si pikniky mezi řádky vinné révy. Možná za to můžou bublinky, možná Lucovo kouzlo, ale Hattie začne přemýšlet, jestli jde jen o chvilkové poblouznění, nebo snad o něco víc.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , Cosmopolis

The French Chateau Dream, 2023

Interpreti: Veronika Lazorčáková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vinice ve Francii. Přihlašte se a napište ho.

Marsí5
28.10.2024 4 z 5

Moje první setkání s autorkou a rozhodně nebylo poslední :-)
Myslím, že se zde podařilo pěkně přiblížit atmosféru a pocity, které se v příběhu odehrávaly. Cítila jsem se stejně klidně jako Hattie, když si vychutnávala dobré jídlo a víno :-)
Příběh není žádná přeslazená červená knihovna, má to úroveň i dějový zvrat, který byste nečekali :-)
Moc povedené :-)

Verunka289
27.10.2024 4 z 5

Nechápu trošku nižší hodnocení tohoto dílu, já jsem naprosto spokojená, dostala jsem přesně to, co jsem od knížky čekala. Miluju víno, vinice, dobré jídlo, přírodu, takže pro mě to bylo úplné pohlazení po duši. Luc i Hattie mi byli oba neskutečně sympatičtí. A postava Fliss mě moc bavila. Není to můj top díl, ale rozhodně patří k těm lepším.

Nattali.ka
27.10.2024 3 z 5

Opět příjemné navození atmosféry, které čtěnáře vtáhne do prostředí francouzských vinic tak, jak to autorka umí. Když se Hattie seznamuje s vínem může se čtenář učit s ní. Příběh plánování svatby nebyl můj šálek kávy, asi proto, že nejsem fanouškem těchto kýčovitých a honosných svateb plných nároččného plánování, ale ani milostný příběh dvou hrdinů mě nijak neoslovil. Tenktokrát to byla pro změnu skoro láska na první pohled, tak mi asi trošku to dobývání chybělo a celkově mi to celé přišlo spíše nudnější.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (49. týden)

20.12.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Vinice ve Francii v seznamech

v Přečtených1 204x