Vláda vlků přehled

Vláda vlků
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481661/bmid_vlada-vlku-fHl-481661.jpg 4 423 423

Nikolaj Lantsov série

< 2. díl

Některá srdce bijí silněji než ostatní. Závěrečný díl série Zjizvený král. Mohutná fjerdská armáda se připravuje na tažení do Ravky. Aby král Nikolaj Lantsov dokázal nepřátelské šiky porazit, musí zapojit veškerou svou vynalézavost, šarm i svého vnitřního démona. Přesto se neobejde bez pomoci ostatních: Zoja i Nina stojí při něm a jsou odhodlány zachránit svou zemi za každou cenu. Král, generálka a agentka musejí v nekonečné temnotě najít cestu vedoucí k budoucnosti – jinak zanikne všechno, na čem jim kdy záleželo.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)

Rule of Wolves, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vláda vlků. Přihlašte se a napište ho.

Annabelle
předevčírem 4 z 5

Co se mi ve Vládě vlků dále líbilo, byl Zojin příběh. Přiznám se, že Zoju jsem v Griše neměla úplně ráda a mé srdce si spíše získala Žeňa, ale když jsme měla možnost se plně ponořit do jejího příběhu a poznat její dětství, získala jsi mě a věděla jsem, že ona je skutečně hodna toho, co ji čeká.

Konec byl třešničkou na dortu. Ačkoliv mnoho postav nečekal hezký osud, mnoho z nich padlo, mnoho z nich truchlilo, ale nakonec vše dopadlo tak, jak mělo a myslím, že lepší uzavření příběhy jsme si nemohli přát.

Duologie o Nikolaji Lanstovovi si úplně nezískala moje srdce jako Šest vran, přesto jsem opět nebyla zklamaná a dostala jsem příběh plný napětí, zrady, nebezpečí, intrik, útrap, bolesti, ale také lásky, přátelství, magie a víry v lepší budoucnost.

Thalin
10.10.2024 4 z 5

Druhý díl následuje plynule dění z první knihy a mě to vtáhlo asi ještě víc než první díl. Linka Niny, která mě v předešlém díle moc nebavila, mi tu přišla zajímavější než v předešlé knize a děj gradoval rychleji a svižněji. Hlavně pak posledních pár kapitol mě opravdu bavilo. A dočkala jsem se i nějakého postupu u Nikolaje a Zoji, v což jsem doufala už v jedničce. Čtivé, akční a i spousta sympatických postav (až na pár výjimek jako Rasmus a jeho poskoci), takže já jsem spokojená. Ale musím uznat, že ta industrializace se stroji mi tam taky úplně nesedla, ale dalo se nad tím přivřit oko.

Patrochilles
12.09.2024 4 z 5

Tenhle díl mě bavil mnohem víc než první. Nebyl tak zrychlený a chaotický, takže pokud váháte, jestli Vládu vlků přečíst, přečtěte si ji :)

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021

Knižní novinky (38. týden)

19.09.2021

Žal a láska jsou jedno a to samé. Žal je stín, který zbyde po lásce, když odejde.

Ocenění knihy (1)

2021 - Goodreads Choice Awards (Young Adult Fantasy & Science Fiction)

Kniha Vláda vlků v seznamech