Vlk na vodítku přehled

Vlk na vodítku
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13482/bmid_vlk-na-voditku-ilD-13482.jpg 4 81 81

Dva detektivní případy, jejichž hrdinou je zaměstnanec firmy, organizující náročnou internetovou hru. Kniha se skládá ze dvou navazujících příběhů. Hrdinou obou je krasavec Alan Malchow, zaměstnanec firmy, která organizuje jakési obskurní hony na lišku po internetu, adrenalinový sport pro bohaté dobrodruhy. V první části hledá svou unesenou kolegyni, švagrovou a milenku v jedné osobě pomocí nápověd ve stylu logických her a zjišťuje, že zamýšlenou obětí jejích únosců by mohl být on sám. Ve druhém případu ho již jako soukromníka jeho bývalá kolegyně znovu kontaktuje a vtahuje do propletených intrik v rodině majitelů firmy. Opět nic není tak, jak se zdá, a vše je v režii krásných a schopných žen...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlk na vodítku. Přihlašte se a napište ho.

Thregadge
01.04.2024 4 z 5

Dobrá dvojice navazujících povídek. Příběh mi občas přišel občas trochu naivní, občas trochu umělý. Přesto to ale vcelku funguje, má to spád, je to čtivé a docela napínavé.

Eliwen84
22.03.2023 5 z 5

Kniha je napinava od zacatku do konce. Moc se mi libila. Obcas jsem malicko ztratila nit v zapletce - kdo, s kym, jak, proc a zac. Ale rychle jsem opet navazala.
Nada Horakova se stala moji oblibenou spisovatelkou.

channah007
22.08.2022 5 z 5

Od prvních řádků napínavé až do konce. Neřeším realitu. Jako román fajn. A chtěla jsem vědět, kdo byl vlastně ten zloduch. Na léto a dovolenou pohodové čtení.

Knižní novinky (32. týden)

04.08.2019

Kniha Vlk na vodítku v seznamech