Divné údolí přehled

Divné údolí
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514467/bmid_divne-udoli-ngV-514467.jpg 4 7 7

Vodácké detektivky série

< 6. díl >

Děj první části knihy s názvem Divné údolí časově předchází již vyšlým detektivním případům. Trampská parta se teprve formuje a při hledání místa pro svou osadu najdou náhodou velmi podivný a velmi záhadný svět. Čekají je tam zážitky a setkání jakých by se nikdy nenadáli. Druhá část s názvem Ve stejné řece navazuje na první příběh a jde v ní o to, že možná lze vstoupit znovu do stejné řeky i když filozofie tvrdí opak. Na trampskou partu čekají ještě větší podivnosti a spousta odhalení, pochopení a poznání........ celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divné údolí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Bepo
24.07.2023 4 z 5

Kniha mně příjemně naladila, přečetl jsem jí na jeden zátah. Jenom škoda konce kde mělo zůstat více utajeno a tím na čtenářově fantazii. Jak se říká, méně je někdy více. Jinak vynikající a často jsem si při čtení vzpomněl na mého oblíbenèho autora Jaroslava Velinského.

murdoch
17.06.2023 5 z 5

Moje první setkání s Hafranovou tvorbou (pokud tedy pomineme pár povídek z Trapsavce). Upřímně, něco podobného mi na trhu chybělo. Spojení sci-fi (? možná spíše "záhadna" obecně) a vandrování se moc často nevidí. Mám rád podobné neobvyklé kombinace. Kdo disponuje trampskou duší, ten rozhodně nebude zklamán.


Marla
23.05.2023 5 z 5

Zábavná a napínavá knížka. Může se neco z jejího obsahu stát opravdu? Možná ano, svět kolem nás je plný záhad a podivností kterým nerozumíme. A pokud bude někdo přesvědčený, že je to vše jen vymyšlené, pak sláva Hafranově fantazii! V každém případě já jsem se královsky bavila a až zase někdy budu na hradě Buchta, nezapomenu si pořádně prohlédnout okolí a studnu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Divné údolí v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x