Votrelci z Minecraftu přehled

Nehodnoceno
Votrelci z Minecraftu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547581/bmid_votrelci-z-minecraftu.jpg 0 0 0

Oba svety sa nebezpečne prelínajú... Chlapci z kvinty sú naozaj nadšení, keď dostanú od miestnych vývojárov hier novú verziu Minecraftu na vyskúšanie. Lenže to ešte netušia, že hra zavíri školský server a začnú sa diať naozaj čudné veci. Stretnúť na chodbe školy niekoho, kto tam evidentne nepatrí, je určite šok. Tým skôr, keď je to creeper. Ako ale premôcť zradného Kúzelníka a prekonať ostatné nástrahy Minecraftu?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Votrelci z Minecraftu. Přihlašte se a napište ho.

PanKrabák
08.04.2023 5 z 5

Tohle bylo opravdu dobré. Nejlepší kniha s Minecraft tématikou co jsem zatím četl.
Asi 5 let se mi válela v hromádce na přečtení a nelituju že jsem se k tomu konečně dostal.
Jediný problém byl se jmény postav a orientace v nic. Tři hlavní postavy začínající na M přehlednosti úplně nepomohly a asociace přezdívek se jmény byla taky trochu komplikovaná. Trochu uspěchaný konec ale jinak si nemám na co stěžovat.

Terva
15.08.2021 2 z 5

„Téměř obřadně na stůl položili
vypálené figurky mobů,
a tak na stole
najednou vedle sebe stáli:
pig, enderman, creepe, zombie, spider a squid.“

Po celkem průměrném příběhu Zajatci z Minecraftu jsou Vetřelci z Minecraftu podprůměrným až celkem nudným čtením. Tohle je opravdu pro mladé a možná ještě mladší. Není to určeno pro starší a náročnější čtenáře. Absolutní absence klasického humoru, ironie a černého vtipu, mě nutila neustále chodit do lednice na panáka. Sice je tu zmíněná vodka i Jack Daniels, ale jen okrajově a opravdu jen malou, malinkou chvilku, tak že naděje umřela s kostkou. A bude hůř..

Malá ochutnávka:
No vida, co náš mladý tvůrce vymyslel. To ale měla být živá bytost.
„No dyť jo“ řekl poněkud uraženě...
Že by komplikovaná krabice od bot? Hádala profesorka.
„Ne. To je creeper.“
Cože to je?
„Creeper. To je takový živočich. A docela nebezpečný.....“

Jinak námět to není špatný. Takový lehký opak Zajatců. Ale styl, kterým je to napsané mě nebral. Až moc jednoduché, fádní a bez špetky napětí. Jo, napětí tam je, ale není to horor, je to jen příběh. Vlastně jsem měl velký problém to vůbec dočíst. Ano, až tak mě to nebavilo, že jsem konec neustále odkládal a mezi tím začal číst jiné knihy. Pak jsem si však řek, musím to dočíst, ať vím, jak to skončí. Po přečtení jsem obě knihy zabalil a věnoval je své dceři. Snad to ocení víc, ale mám obavu, že už je na to taky moc stará.
Tomuto příběhu věnuji jednoho a půl žlutého Hetešáka.
( Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡ )

Citát: Ty vole, my vlezem do hry a i v ní musíme do školy.

Kaik
11.06.2017 4 z 5

Přečteno s dětmi před spaním. Příběh je poutavý a hrozně dobře se čte. Jen potvor mohlo být více druhů. Každopádně ještě o něco zábavnější než první díl.

Téměř obřadně na stůl položili vypálené figurky mobů, a tak na stole najednou vedle sebe stáli: pig, enderman, creepe,zombie, spider a squid.

Tak vy se na nás jako fakt vykašlete a budete si tu blbnout s tou vaší dětskou hranatou ptákovinou, jo?

Pokud ho uvidíš, až pozdě pochopíš. Mečem ho nezraníš a šípem ho neskolíš.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Votrelci z Minecraftu v seznamech