Vraky přehled
Michael Robotham
Joseph O'Loughlin série
Bývalý policista Vincent Ruiz zachrání mladou ženu před násilnickým přítelem. Druhý den ráno ale zjistí, že ho okradla. Navlékli to na něj, celé to byl podvod. Když se vydá Holly Knightovou hledat, objeví zmučené mrtvé tělo jejího přítele a uvědomí si, že tu stejnou dívku hledá nejen on, ale i velmi mocní muži. Co ukradla tak důležitého? O čtyři tisíce kilometrů dál mezitím novinář Luca Terracini v Bagdádu hledá příčinu zmizení miliard dolarů z iráckých bank. Stopa ho zavede do Londýna, kde se spojí s Ruizem a společně vyšetřují zmizení mezinárodního bankéře a záhadnou černou díru v bankovních záznamech... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno:Originální název:
The Wreckage, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vraky. Přihlašte se a napište ho.
![mol378 mol378](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/252548/m_mol378-AYG.jpg?v=1580822300)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
i přes velmi zajímavou zápletku a pozoruhodný námět se zákulisními politickými praktikami se mi tento díl nečetl dobře, přišel mi roztříštěný, mnoho situací a i postav tam bylo jaksi navíc. Zachránil to bývalý inspektor Ruiz a jeho drsný humor a smysl pro řešení "čelem proti zdi".
Kniha Vraky v seznamech
v Mé knihovně | 56x |
2021 | ![]() |
2015 | ![]() |
2015 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
Príde holohlavý ku kaderníkovi s tým, že chce nový účes. Kaderník je profík a začne s umývaním, nenápadne, snáď na niečo príde. Je šikovný a postupne sa v pene objavujú vlasy a sú čoraz dlhšie. Usuší a začne pliesť vrkoče, na oboch stranách hlavy jeden. Pripletá nové vlákna až napokon všetko zmotá do elegantného uzla. Je totiž profík a zákazníkovo prianie vždy splní.