Vraždy bez svědomí přehled
Luke Delaney
Bez motivu, bez slitování, bez výčitek… Žádné stopy na místě činu, žádná spojitost mezi oběťmi. Sériový vrah, který řádí v Londýně, se zdá nevypátratelný. Detektiv Sean Corrigan má zprvu podezření, pak i důkazy, ale proti někomu, kdo pracuje pro vlivnou finanční instituci, je to málo.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vraždy bez svědomí. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle byla fakt super detektivka, kterou jsem nemohl odložit, dokud jsem jí nedočetl. Hodně zajímavý nápad. Rozhodně doporučuji k přečtení.
Na Vraždy bez svědomí som narazila úplnou náhodou. Podľa popisu mala táto kniha veľký potenciál, ale zostanem len pri tom slovíčku 'MALA'.
Od začiatku sa to vlieklo, bolo to nezáživné, doslova 'MŔTVE'. Keď sa objavil Sean, tak mi to pripadalo, že mŕtvola ide riešiť vraždy. Najzaujímavejšie pasáže boli asi kapitoly z vrahovho pohľadu. V druhej polovici to bolo reskejšie, ale ten koniec... Nevyriešený, nevysvetlený..
"Sebeovládání je klíč. Sebeovládání je všechno."
Knižní novinky (17. - 26. 1.)
16.01.2014
Kniha Vraždy bez svědomí v seznamech
Celkem dobrá, čtivá detektivka, další pošahaný psychopat a autor se nás snažil všemožně mást. Jen ten hlavní hrdina byl takový nemastný, neslaný. A na to, že nám bylo neustále opakováno, že má kvůli těžkém dětství (!) schopnost vcítit se do vraha, tak to zase taková hitparáda nebyla, že!