Vražedná mysl přehled
Angela Marsons
Případy Kim Stoneové / D.I. Kim Stone série
Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí, že tady šlo o vraždu. Jak ji však vyšetřit, když všechny stopy už jsou nenávratně ztracené? Nikdo nezajistil DNA ani otisky prstů a tým kriminalistů nemá k dispozici nic víc než několik fotografií těla. A informace o Farmě jednoty, zdánlivě neškodném uzavřeném společenství, v němž dívka žila. Zjistit o něm něco víc bude těžké. Jedině že by do něj Kim nasadila svého člověka. Netuší ale, co všechno tím riskuje…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2022 , KalibrOriginální název:
Killing Mind, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná mysl. Přihlašte se a napište ho.
Přečteno jedním dechem...teda jednou jsem si musela schrupnout... takže skoro jedním dechem. Kniha je skvělá a až do poslední chvíli jsem očekávala, že vrah bude někdo jiný. Zajímavá sonda do fungování sekt.
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
TOP 10 nejprodávanějších knih (28. týden)
20.07.2022
TOP 10 nejprodávanějších knih (27. týden)
13.07.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Vražedná mysl v seznamech
v Přečtených | 1 238x |
vraždy detektivní a krimi romány sekty anglická literatura napětí a spád
2016 | Němý křik |
2017 | Tichá modlitba |
2016 | Ďábelské hry |
2017 | Otevřený hrob |
2019 | Skryté karty |
Někdy malá křivda dokáže nahrát jakékoliv sektě k tomu, aby vám "vygumovala mozek", ovlivnila vás, přesvědčila o opaku a ovládala vás..
Kniha se četla velmi dobře i díky kratším kapitolám, což se v mnohých knihách neděje. Ale rozhodně to ostatním neubírá na atraktivitě a kvalitě.
Od této autorky jsem četla knihu první, mám tu ještě jednu, každopádně ráda se budu pídit po dalších, protože mají drive.
Doporučuji všem, kdo máte rádi krimi.