Vražedná naděje přehled
Wendy Dranfield
Madison Harperová série
Přípravy na Den díkůvzdání v městečku Lost Creek jsou v plném proudu, když Madison přivolají k vraždě pečovatelky. Kdo mohl zabít tak laskavou ženu, která celý svůj život pomáhala ostatním? Nečekaný předmět nalezený na místě činu by mohl vyšetřování posunout správným směrem – pak ale dojde k šokujícímu úmrtí v policejním týmu. Nate Monroe mezitím řeší šest let starý případ zmizení manželky a vnuka majitele místního bistra. Je možné, že mají všechny znepokojivé události společného jmenovatele?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2024 , Kniha ZlínOriginální název:
Gone to Her Grave, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná naděje. Přihlašte se a napište ho.
Audiokniha. Velké překvapení! Toto už je čtvrtý díl a nejenže oproti předchozím dílům neztrácí na kvalitě, ale připadá mi, že každá další kniha je lepší než ty předešlé. Pěkně se rozvíjejí osobní linky hlavních postav, zlehka autorka přidává do příběhu postavy nové a detektivní zápletky mají hlavu a patu. Moc hezky se to poslouchá, takže se těším na další díl.
Z prvních třech dílů série jsem byl nadšený. A dá se říct, že stejné nadšení mě neopouštělo ani během čtení cca 80% tohoto. Perfektní skloubení vyšetřování 2 případů 6 let vzdálených. Pak ale bohužel přišel závěr. Tentokrát ušitý příliš horkou jehlou a postrádající realitu. Lidé, kteří leta mlčeli najednou začnou hovořit, spousta věcí je založena na náhodě. Tady si autorka měla dát víc záležet, ne jenom to slepit pro efekt.
Spoiler:
Že by 4leté dítě si nic nepamatovalo? V 10 letech už dávno používalo mobil a že by nezačalo pátrat po otci a prarodičích?
Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)
12.05.2024
Kniha Vražedná naděje v seznamech