Vražedná naděje přehled

Vražedná naděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536564/bmid_vrazedna-nadeje-661ecee0d6d69.jpg 5 296 296

Madison Harperová série

Přípravy na Den díkůvzdání v městečku Lost Creek jsou v plném proudu, když Madison přivolají k vraždě pečovatelky. Kdo mohl zabít tak laskavou ženu, která celý svůj život pomáhala ostatním? Nečekaný předmět nalezený na místě činu by mohl vyšetřování posunout správným směrem – pak ale dojde k šokujícímu úmrtí v policejním týmu. Nate Monroe mezitím řeší šest let starý případ zmizení manželky a vnuka majitele místního bistra. Je možné, že mají všechny znepokojivé události společného jmenovatele?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Kniha Zlín

Gone to Her Grave, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná naděje. Přihlašte se a napište ho.

Kekik
včera 5 z 5

V pořadí čtvrtý díl s Madison, Natem a Brodym. A opět velmi čtivá záležitost. Kniha se nedala téměř odložit. Konec mě nepřekvapil, očekávala jsem ho přesně takhle. To ale nic nemění na tom, že se velmi brzy pustím do dalšího dílu. Autorka píše stylem, který mně naprosto vyhovuje. Madison, Nate a Brody mě baví. Nejen oni. V každém díle si autorka připravuje půdu na další zápletku. Tento díl není výjimkou. Návyková série.

JitkaHambi
20.01.2025 5 z 5

Já tuhle sérii prostě miluju.
Miluju i Madison, Natea a úplně nejvíc Brodyho :-D
Opět poutavě psáno, nemohla jsem knihu vůbec odložit.
Dočetla jsem a okamžitě se pouštím do té 5.

berila
02.01.2025 5 z 5

Tady nelze napsat nic jiného než to, že autorka vysoko nastavenou laťku stále udržuje. Výborná série, která stojí za přečtení.

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024

Kniha Vražedná naděje v seznamech